Hubi strøm solceller

Sådan bliver du selvforsynende med strøm

Med HUBI solcellesæt er du selvforsynende med strøm HUBI solcellesæt er en smart og praktisk lille løsning til campingturen, hvis du har brug for lys, eller en oplader til din mobiltelefon/tablets.

Et pålideligt og robust solcellesæt som yder lys og strøm, hvor der ikke forefindes stikkontakter. HUBI systemet samler dags- og sollys igennem de højtydende krystalline solceller, og konverterer dette til strøm. HUBI samler den opsamlede energi i den medfølgende hub, som indeholder et kompakt letvægts lithium batteri. Den intelligente elektronik sørger for, at trække den maksimale energi fra solcellen samtidig med at den aldrig bliver over opladet.

HUBI er let at opsætte. Den kompakte solcelle monteres med det medfølgende 2,5 m. kabel, og kobles sammen med hubben. Hver LUMI lampe har en 4 meter ledning, som også kobles til hubben. Vend blot solcellen mod solen og systemet er allerede klar til brug. 

HUBI solcellesæt 2K 
HUBI lithium batteri-hub. 2.000 mAh ved 12V
2,5 m. forbindelseskabel
2 stk. LUMI lamper med ophængskrog
4 m kabel
Jordspyd til solcelle

Har du behov for mere strøm, findes HUBI i en 10K udgave, som har et kraftigt 10.000 mAh 12V batteri. HUBI 10K kan udvides op til 3 gange med et udvidelsessæt.

HUBI solcellesæt 10K 
HUBI lithium batteri-hub. 10.000 mAh ved 12V
2,5 m. forbindelseskabel
2 stk. LUMI lamper med ophængskrog
4 m kabel
Jordspyd solcelle

LUMI 5V lampen er løsningen, hvis du har brug for mere lys end en almindelig lommelygte kan give. LUMI er ideel for anvendelse derhjemme i skuret eller på camping- og hytteturen.  LUMI lampen oplades via et USB stik, og har et 2000 mAh batteri som kan give nok strøm til hele 10 timers lys. LUMI oplades fuldt på få timer. Lampen har en tænd/sluk knap, og leveres med en 4 meter kabel og en ophængskrog.