DCU-CAMPING

Lyngvig Strand

Nyd din ferie midt mellem hav og fjord, omgivet af Vesterhavets uberørte hede- og klitlandskaber, og tag en smuttur til den levende fiskerby, Hvide Sande, og oplev byens unikke kombination af havn, by og strand.

Det bedste fra to verdner
På Lyngvig Strand bor du midt i den uberørte natur, men med alle bekvemmelighederne fra en campingplads. Pladsen ligger midt mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord og byder på direkte adgang til en af Danmarks bedste badestrande. Der er derfor rige muligheder for at opleve Vesterhavets smukke natur, uanset om du foretrækker at tage turen til lands eller i vandet.

Aktiv ferie mellem hav og fjord
Udforsk den omkringliggende vilde natur, gå en tur langs Vesterhavets kyst og hør hvordan bølgerne slår ind over stranden. Du kan ovenikøbet være så heldig, at du finder et stykke rav på stranden. Eller spring på cyklen og kør gennem det smukke hedelandskab ud til Lyngvig Fyr. Med placeringen midt mellem hav og fjord, er Lyngvig Strand det optimale feriested for enhver vandsportsudøver. Der er masser af muligheder for at kaste sig over Vesterhavets udfordrende bølger eller fladvandet i fjorden.

Udforsk den lokale fiskerby
Tag en smuttur ind til den levende fiskerby Hvide Sande, og oplev byens unikke kombination af havn, by og strand. Her kan du også tage med på en tur under vandoverfladen i Fiskeriets Hus, hvor både store og små kan lære om dyrelivet under vand og fiskeriets historie i Hvide Sande. Og hvis du er rigtig heldig, kan du få lov at røre ved en krabbe, fisk eller søstjerne.

Legepladser og vandsjov for børn i alle aldre
Der er rigeligt med plads til at boltre sig på de tre forskellige legepladser, så der bliver ikke mange sekunders kedsomhed for familiens yngste. Derudover har hele familien mulighed for at kaste sig i de vestjyske bølger på de smukke badestrande eller nyde en svømmetur i den indendørs swimmingpool.

Det bedste fra to verdner
På Lyngvig Strand bor du midt i den uberørte natur, men med alle bekvemmelighederne fra en campingplads. Pladsen ligger midt mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord og byder på direkte adgang til en af Danmarks bedste badestrande. Der er derfor…

Anmeldelser

4.4
869 anmeldelser på Google
Nu har jeg været her på pladsen i 4 dage og her er stille og roligt . Rengøring her står til et 12 tal . Alt personale man møder er venlige og hjælpsomme. Kan kun anbefales.
Susanne Vetter, 31. jul. 2022, 5/5

Pladskort

Lyngvig strand pladskort
Find den perfekte plads til jeres ferie