DCU campingplads

DCU-Camping Rønne Strand - Galløkken

Bo med fødderne i vandkanten kun få minutter fra Rønne. Her byder Galløkken på sydlandsk feriestemning, skøn sandstrand og et perfekt udgangspunkt for udflugter rundt på ferieøen.

Sydlandsk stemning

Der hersker en helt særlig, nærmest sydlandsk stemning på DCU-Camping Rønne Strand - Galløkken lige uden for Rønne. I bor i fredelige omgivelser lige ned til den fineste sandstrand og stadig kun få minutter på cykel eller i bil fra Store Torv i Rønne.

Camping i Rønne med skønne strande

På kysten fra Rønne til Dueodde og videre op til Gudhjem finder I den ene skønne sandstrand efter den anden. Så husk badetøjet, når I tager på udflugt til de hyggelige byer, gårdbutikker og glaspusterier.

Klipperne på Nordbornholm

Et besøg på Hammershus Slotsruin med det nye flotte besøgscenter er et imponerende syn.

Det er oplagt at kombinere med en vandretur ved Hammerknuden og Opalsøen afsluttende med lidt bystemning i Allinge-Sandvig. Gå på opdagelse i den vilde bornholmske natur, når I er på camping i Rønne og tag på bisonsafari i Almindingen, besøg rundkirkerne og Middelaldercentret mv., men husk at holde ind og nyde de mange lokale specialiteter, I finder overalt på øen.

Overnatning i Rønne er også perfekt til jer uden bil

Har I ikke bil, er pladsen også et rigtig godt valg. Der er ikke langt fra hverken færgen eller lufthavnen, og busserne rundt på øen går lige inde fra Rønne, hvor du også kan leje cykler.

Pladsen er det perfekte udgangspunkt for jeres ferie på solskinsøen, både hvis I foretrækker en dase-badeferie, og hvis I er til en aktiv ferie i naturen.

Overnatning i Rønne for enhver smag

DCU-Camping Rønne Strand - Galløkken har tre forskellige typer campinghytter i Rønne med plads til fire og fem personer henholdsvis.

Hytterne er gode løsninger, hvis I leder efter overnatning i Rønne af både kortere og længere varighed på tværs af året, og ofte kan I finde en god løsning til billig overnatning i Rønne hele året i en af de fine hytter.

Hvis I vælger en hytte til jeres overnatning i Rønne, får I en komfortabel indkvarteringsløsning uden at gå på kompromis med al hyggen og den særlige stemning, I finder her på den skønne campingplads.

Sydlandsk stemning

Der hersker en helt særlig, nærmest sydlandsk stemning på DCU-Camping Rønne Strand - Galløkken lige uden for Rønne. I bor i fredelige omgivelser lige ned til den fineste sandstrand og stadig kun få minutter på cykel eller i bil fra Store Torv i Rønne.

Camping i…

Anmeldelser

4.4
400 anmeldelser på Google
For ni dage siden tog vi her i familien en hurtig beslutning, om nogle dages ekstra ferie på Bornholm. Eftersom det kun var meningen med tre-fire dage skulle der ikke bruges så meget tid på rejse m.m. og tog derfor aftenfærgen fra Køge til Rønne. 45 kilometers kørsel, lidt stille vand, og ca to kilometers kørsel til nærmeste Campingplads i første omgang. Vi var fremme på en for os ukendt campingplads om morgenen kl. 06:15. Pladsen åbnede kl. 08:00 og vi forventede at måtte vente indtil da, med at komme indenfor. Vi sad og kiggede på noget der lignede en campingplads fra min ungdoms dejlige pladser i 60,erne. Dengang camping var camping i mit hoved. Det lovede godt. Vi skulle strække vores ben lidt efter rejsen og gik ind for at se os lidt om. Her stødte konen på lejrchefen og sagde pænt godmorgen, hvorefter han straks ville lukke os ind, så vi kunnne finde os en plads. Pladserne var unummererede (som i 60,erne), hvilket endnu førte tankerne tilbage i tiden, herlige tanker. Vi fandt en dejlig tom plads og satte hurtigt vognen op. Så måtte vi lige se på de “gamle bygninger” - men hovsa, alt var jo tip-top i orden og op to date. Ikke mindst pinligt renlige og med alt moderne udstyr i de familierum vi benyttede under opholdet, en ren fornøjelse. Dejligt lyst og moderne fællesrum, udendørsplads og med grill, samt gas til fælles brug. Jeg så flere gange at den også blev renset. Køkkenrummet var helt i top, en lille shop var der også på pladsen. Men det vigtigste, lejrchefen og hans hjælpere var konstat at se rundt på pladsen og yderst hørbare for hjælp, som omgående blev udført. Jeg nåede desværre aldrig at spørge hvad hans navn var….. Men PLADSEN, hvor var den dejlig stille og smuk med de mange store træer (der sørgede for vi havde vindstille alle dagene) og så den gammelkendte stemning fra gamle dage, hvor vogne og masser af telte lå rundt om hinanden, hvor der var plads. Masser af fælles hygge, dag som aften. Det at pladsen ikke har numre, eller havekoloni parceller, tillægger jeg den frihed, hygge og fællesskabsfølelse der summede her og som mangler mange andre steder. Jeg har læst at DCU har købt denne perle for et års tid siden. Det var et godt køb - og udsøgt personale. Jeg har bare en meget stor bøn til DCU, få nu ikke denne plads lavet om til de kendte nummererede parceller - så er pladsens charme væk for evigt. Opholdet blev forlænget af tre omgange og vi kom aldrig videre til andre pladser, og det der skulle ses på øen, foregår nemt i bil med de små afstande. Vi kom hjem i aftes efter fantastiske otte dage på pladsen og øen. Vores planer for næste sommer er nu ændret - det bliver til tre uger på denne plads. 🤗 Jeg havde nær glemt navnet på pladsen, DCU Galløkken. 🤗*******. TAK!
John Ipsen, 31. aug. 2023, 5/5

Pladskort

rønne
Find den perfekte plads til jeres ferie.

Velkommen

Værter_Rønne.png
Morten byder dig velkommen til Rønne Strand - Galløkken.

Faciliteter

ø
Rabat til medlemmer af DCU
C
Indhegnet, bom/fast tilsyn
D
Handicapegnet plads
F
Sektion for lette campister (telte)
v
Butik (max 1 km)
u
Kiosk
T
El-stik for campingvogne - 220V
K
El-stik for hårtører
Y
Legeplads
b
Minigolf (max 1 km)
j
Fiskemulighed (max 5 km)
V
Opholdsrum
I
Brusere - v/k vand
J
Puslerum
X
Udendørs grill
W
TV for gæster
2
Godt læ
h
Strand eller sø (max 5 km)
P
Opvask - v/k vand
r
Udlejning af campinghytte
å
Miljøvenlig

Her skal du bo

DCU-Camping Rønne Strand - Galløkken

Adresse

Strandvejen 4
3700 Rønne
+45 56 95 23 20
gallokken@dcu.dk

Åbningstider

26. apr. - 27. okt.

Bestil overnatning i Rønne

Campingvogn fra 178 kr./nat 
Autocamper fra 178 kr./nat 
Telt fra 178 kr./nat 
Udlejning fra 556 kr./nat 

Bestil

Campingvogn fra 178  kr./nat 
Udlejning fra 556 kr./nat 

Bestil overnatning

absaon
Campingvogn

Standard 
Fra 178 kr./nat 

Bestil
absalon
Autocamper

Standard 
Fra 178 kr./nat 

Bestil
absalon
Telt

Standard 
Fra 178 kr./nat 

Bestil
rønne
Udlejning

Standard+ / Budget 
Fra 556 kr./nat  

Bestil

Forår

Forår
Se hvad der sker for børn og voksne på pladsen.

Priser 2024

Her kan du se priserne for campingpladsen.

Information

Sådan er der plads til os alle. Regler og god opførsel.

Oplevelser i nærheden

rønne

Gudhjem

Oplev de mange butikker, restauranter og gallerier i hyggelige Gudhjem.
rønne

Hammershus

På Bornholm finder du Nordeuropas største borgruin Hammershus.
rønne

Opalsøen

Få det vilde sug i maven når du svæver over Opalsøen i Danmarks vildeste svævebane.
rønne

Østerlars Rundkirke

Østerlars rundkirke er den ældste og største af Bornholms i alt fire rundekirker.
Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her