Samsø, oplevelser, camping, campingferie, labyrint, falkecenter, vandreture

Tag til Samsø

Der er masser af spændende oplevelser på Samsø. Se her, om der er noget for dig.

Samsø Labyrinten
Samsø Labyrinten er Verdens største Labyrint. Med et areal på 60.000 m2, svarende til 12 fodboldbaner, og et omfattende stisystem på 5½ km, er den som sådan godkendt af Guinness World Records. En eventyrlig oplevelse med fælles hygge og udfordring på viden. 

Læs mere om Samsø Labyrinten her

Falkecenter Samsø
På Falkecenter Samsø har du mulighed for at opleve vingesuset fra de store majestætiske ørne, dragende ugler og lynhurtige falke. På Falkecenter Samsø er rovfuglene og gæsterne i centrum. Du kommer ikke tættere på naturen end her!

Læs mere om Falkecenter Samsø her

Vandretur med guide
Tag med på en guidet vandretur på ca. 25 km. Turen starter fra Ballen Færgehavn og går langs kysten og ad stier hele vejen rundt til Sælvig havn. Undervejs fortæller de 2 guider om landskabet og den natur, der passeres. Der holdes frokostpause ved Vesborg Fyr, og ved ankomsten til Sælvig Havn serveres en velfortjent anretning. Når der er slappet af, er der transport tilbage til Ballen Færgehavn. Medbring: En lille rygsæk til dine forsyninger og egne fornødenheder, gode vandresko/støvler er nødvendige, evt. et lille siddeunderlag til pauserne.

Læs mere om guidede vandreture her

Sweet Samsø
Oplev Samsøs lille bolsjevirksomhed Sweet Samsø. Ejerne vil fortælle om virksomheden og vise, hvordan de laver bolsjer. Der vil også være mulighed for selv at forme en slikkepind eller klippe egne bolsjer. Et show varer ca. 20-30 minutter.

Læs mere om Sweet Samsø her

Samsø Bær
Kom på besøg hos Samsø Bær, der laver marmelader, snapse, safte og rapsolie fra Samsøs marker og buske. Til åbent hus-arrangementet kommer du en tur ud i markerne, du ser produktionen af snapse og koldpresset rapsolie, hører om historien og afgrøderne og får naturligvis en masse smagsprøver. 

Læs mere om Samsø Bær her
 

Campingpladser på Samsø
Camping og Feriecenter Samsø
Klitgård Camping
Sælvigbugtens Camping
Ballen Strandcamping

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her