Luftforteltet dwt Space Air HQ

Dwt Space i fire størrelser

Teltproducenten dwt udvider til 2019 sit sortimentet af det populære luftfortelt Space Air HQ, der fås i fire størrelser.

Det mindste af de fire er 260 cm i bredden – derudover fås det også i en 320-, 375- og 445-version. Alle teltene har en dybde på 280 cm. Særlige trykstænger, afstandspuder og Air-in-luftpuder sikrer, at teltet sidder tæt mod vognen, så det ikke regner ind.

Teltet kan monteres enten i markisen på en autocamper eller i teltskinnen på en campingvogn takket være to vulster på henholdsvis fem og syv millimeter. Det har monteringshøjder fra 235 cm til 280 cm, så det passer til de fleste køretøjer. For at gøre det hele lidt mere overskueligt for kunden, har dwt suppleret størrelsesbetegnelserne med monteringshøjderne M, L og XL. M passer til vogne fra 235-250 cm, L er til vogne med en højde fra 250 til 265 cm, mens XL passer til størrelser fra 265-280 cm.

 

En høj nyhed

Andre nyheder fra dwt er, at luftforteltet Patron Air HQ, der første gang blev præsenteret for to år siden, nu også fås som ”High” til fritidsvogne, delintegrerede vogne og busser med højder fra 235 cm helt op til 300 cm. Patron Air High HQ er blandt andet kendetegnet ved vinduespartier, der kan klappes ud som solsejl, og fem indgangsmuligheder, som samtidig giver gode muligheder for ventilation.

Også delteltet Jazz er nyt på varehylden. Teltet, der af dwt beskrives som et rejse- og sæsontelt, fås i fire størrelser. Blandt styrkerne er dels et forstykke, der kan nedfældes til en veranda eller tages helt ud, dels udluftningsafdækninger, der kan klappes ud, så teltet får en effektiv, tværgående ventilation.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her