Outwell, lamper, lys, lanterner

Sådan får du god belysning på campingturen

Forlæng udendørsoplevelserne til efter mørkets frembrud med det store udvalg af lysnettilsluttede lamper og batteridrevne lanterner fra familiecampingbrandet Outwell. Det nyeste sortiment byder på et bredt udvalg af smarte, praktiske produkter, der er designet til at gøre campinglivet endnu bedre.

Nu hvor det bliver tidligere mørkt, kan du med fordel bruge de nyeste lysnettilsluttede Outwell-lamper, der forbedrer campinglivet ved et tryk på en kontakt på en af de smarte ophængte lamper og lamper med klemmer. Lamperne er lige så velegnede i en lukket tilbygning, som de er i et telt.

Udnyt den stadigt mere udbredte eltilslutning på campingpladserne med fire nye lysnettilsluttede lamper, der supplerer den populære Outwell Castor. Leonis-lampen med en lysstyrke på 300 lumen og de lidt større Sargas-hængelamper på 360 lumen kombinerer LED-teknologiens fordele med en pladsbesparende silikoneskærm til alsidig belysning og praktisk opbevaring.

Image
Outwell, lamper, lys, lanterner, campingudstyr

 

De sorte, grønne eller blå lampeskærme matcher Outwell Collaps-køkkengrejet og gør teltet endnu flottere. Lampeskærmen kan enten holdes lukket, så man får en bred spredning af lyset, eller åbnes, så man får en mere koncentreret lysstråle. Alle modeller har en 5 m lang ledning med formonteret stik og touch-omskifter til at tænde, slukke og dæmpe lyset.

Det fleksible Corvus-lysbånd kan monteres på mange måder med de to karabinhager og to burrebåndsstropper, som også giver mulighed for at forlænge lysbåndet. De mange LED-lamper giver 560 lumen i den 105 cm lange Corvus 600 og 1.150 lumen i den 165 cm lange Corvus 1200 – nok til at oplyse alle telte og lukkede tilbygninger. Begge Corvus-lys har en touch-omskifter til at tænde, slukke og dæmpe lyset integreret i et 5 m kabel med 230 V-stik.

Image
Outwell, lamper, lys, lanterner, campingudstyr

 

Læs mere om Outwells lamper

 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her