DCU campingplads

DCU-Camping København - Absalon

Tag på camping i København på storbyferie og oplev attraktioner, spisesteder og stemning i verdensklasse, mens du bor i grønne omgivelser kun 30 minutter fra centrum med cykel, tog eller bus.

Camping i Københavns nær store attraktioner

Uanset om du aldrig har været i København før eller har besøgt hovedstaden mange gange, så er der altid nyt at opleve. De velkendte attraktioner som Tivoli, Strøget, Nyhavn, Amalienborg Slot og kanalrundfarten er altid et besøg eller et genbesøg værd.

Det nye og mindre kendte København

Du kan også tage på opdagelse de nye steder som Refshaleøen med spisesteder i massevis og sauna hele året, besøge Carlsberg Byen med J.C. Jacobsens skjulte have eller Assistents Kirkegård på Nørrebro med H. C. Andersens gravsted.

København byder på et væld af museer, teatre, restauranter, caféer og butikker. For enhver pengepung og enhver smag.

Overnatning i København kombineret med grønne omgivelser

Du bor kun 30 minutter med bil, bus eller tog fra Københavns Rådhusplads.

Og når du først er inde i centrum, kommer du nemt og hurtigt omkring med Metroen.

Med det store, fredede og flotte naturområde Vestvolden som nabo her på jeres campingplads i København kan du nemt starte dagen med en frisk løbetur eller bruge de grønne omgivelser på at lufte hunden.

Camping i København med aktiviteter for legelystne børn

Når I er på camping i København kan børnene finde nye kammerater i minibyen, brænde energi af på hoppepuden og i legetårnet, spille et parti kæmpeskak eller meget andet.

Selvom storbyen ligger lige udenfor den naturskønne campingplads i København, er der også rig mulighed for at nyde roen og hinanden på pladsens fine og rummelige arealer.

Overnatning i København for alle

Af de campingpladser i København, der ligger helt bynært, ligger DCU-Camping København - Absalon allernærmest centrum. Så hvis I er på udkig efter camping i København eller fx billig overnatning i København med parkering, så byder pladsen på de allerbedste faciliteter.

Her kan I også leje et luksustelt med to soverum og komfortable boksmadrasser i både en dobbeltseng og to enkeltsenge. I behøver således ikke medbringe egen indkvarteringsløsning, og luksusteltene er fine alternativer til campinghytter i København og omegn eksempelvis. Overnatning i København byder på en overflod af oplevelsesmuligheder. Hvis I leder efter billig overnatning nær København centrum eller camping i Rødovre specifikt, er den skønne campingplads et oplagt valg. Pladsen er også relevant, hvis I leder efter overnatning i Glostrup, som ligger meget tæt ved.

Her på pladsen befinder I jer tæt på det hele og har samtidig mulighed for at trække jer tilbage på campingpladsen nær København og få masser af fred og ro og højt til himlen.

Camping i Københavns nær store attraktioner

Uanset om du aldrig har været i København før eller har besøgt hovedstaden mange gange, så er der altid nyt at opleve. De velkendte attraktioner som Tivoli, Strøget, Nyhavn, Amalienborg Slot og kanalrundfarten er altid et besøg eller et…

Anmeldelser

4.1
1542 anmeldelser på Google
Vi kommer til at savne Heidi med den fine service, da hun nævnte hun stopper ved måneders udgang. God vind fremover herfra.
Jan H. Carlsen, 23. okt. 2023, 5/5

Pladskort

DCU_Campingkort-teaser_web_23-01_Absalon.png
Find den perfekte plads til jeres ferie.