Billede af plakatsøjle

STORM

Få 20 % rabat på fællesbillet på STORM - museet for humor og satire.

Adresse
STORM
Frederiksberg Runddel
2000 Frederiksberg
Info
20 % rabat på fællesbillet
Annonce

Grin og bliv klogere! 
På STORM får du et muntert og tankevækkende indblik i humorens og satirens betydning – dengang og nu. Du inviteres indenfor i en underholdende og mangfoldig verden af værker skabt af billed- og scenekunstnere, som har fået skiftende generationer til at le. Fra historiske kunstnere som Storm P., Liva Weel og PH, over Dirch Passer til nutidens Roald Als, Casper Christensen og Lisbet Dahl. Der er et væld af tegninger og fotos, ikoniske kostumer og rekvisitter, lyttestationer og skærme med uforglemmelige tv- og sceneklip.

Humor og satire
Den humoristiske og satiriske kunst giver os ikke alene et underholdende blik på Danmarkshistorien fra grundloven i 1849 til i dag, den giver også en karakteristik af humor og satire som en kerne i den danske folkesjæl. Udover museets faste humor og satire udstilling vises skiftende tematiske særudstillinger, der udfolder det muntre og tankevækkende.

Storm P.
På museets førstesal kan du opleve Storm P.s forunderlige verden med tusindkunstnerens malerier, tegninger og arbejdsværelse. Se også filmen om Storm P. i udstillingen (35 minutter).

Fællesbillet til Frederiksbergmuseerne
Som DCU medlem får du 20 % rabat på en fællesbillet til Frederiksbergmuseerne, der består af STORM, Cisternerne, Bakkehuset og Møstings (Møstings har gratis entré, enkelte arrangementer kan have entré) . Alle fire museer ligger i indbyrdes gåafstand og er bundet sammen af de smukke parker, Søndermarken og Frederiksberg Have. Museerne tilbyder unikke kulturelle oplevelser for alle aldre. Fra humoristisk og satirisk billed- og scenekunst over dansk guldalder til den nyeste internationale samtidskunst i en urban drypstenshule.
Fællesbilletten er gyldig i ét år og gælder til ét besøg på hvert af Frederiksbergmuseerne. Du får desuden 10 % rabat i museumsbutikkerne de dage, du besøger museerne med fællesbilletten.


ÅBNINGSTIDER
Tirsdag-fredag kl. 11-18
Lørdag-søndag kl. 11-17
Lukket mandag


DCU RABAT
20 % på en fællesbillet til Frederiksbergmuseerne. Normalpris 175 kr. Børn under 18 år har fri entré. Gyldigt medlemskort skal fremvises. Rabatten kan opnås af alle medlemmer i husstanden. 
 

Husk dit DCU-medlemskort

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her