Billede af hus og orangeri

Bakkehuset

20 % rabat

Adresse
Bakkehuset
Rahbeks Allé 23
1801 Frederiksberg C
Info
20 % rabat
Annonce

Guldalderstemning
I de første årtier af 1800-tallet summede Bakkehuset af liv og samtaler hos ægteparret Kamma og Knud Lyne Rahbek. Parret åbnede ofte deres hjem for tidens forfattere, meningsdannere og videnskabsfolk, og der opstod et helt særligt rum for store tanker, dialog og kreativitet. 
Et besøg i Bakkehuset er en sanselig oplevelse af en af de mest centrale perioder i den danske kulturhistorie – guldalderen. Stedets originale stemning, ånd og tradition holdes i dag i hævd gennem bl.a. udstillinger, workshops, foredrag og langbordsmiddage. 

Eventyrakademiet
I familieafdelingen Eventyrakademiet er H.C. Andersens eventyr fortolket i en scenografisk totalinstallation med indbyggede værkstedsaktiviteter for børn. 

Orangeri og romantisk haverum
Bakkehuset er omgivet af en smuk lille historisk have. Midt i den ligger Frederiksbergmuseernes frokostrestaurant Orangeriet, der tager udgangspunkt i historiske opskrifter og metoder. Alt er lavet fra bunden af stedets dygtige kok, som har ladet sig inspirere af, hvad der blev serveret i Kamma og Knud Lyne Rahbeks tid. Orangeriet er særlig berømmet for sit smørrebrød. 

Fællesbillet til Frederiksbergmuseerne
Som DCU medlem får du 20 % rabat på en fællesbillet til Frederiksbergmuseerne, der består af STORM, Cisternerne, Bakkehuset og Møstings (Møstings har gratis entré, enkelte arrangementer kan have entré). Alle fire museer ligger i indbyrdes gåafstand og er bundet sammen af de smukke parker, Søndermarken og Frederiksberg Have. Museerne tilbyder unikke kulturelle oplevelser for alle aldre. Fra humoristisk og satirisk billed- og scenekunst over dansk guldalder til den nyeste internationale samtidskunst i en urban drypstenshule.
Fællesbilletten er gyldig i ét år og gælder til ét besøg på hvert af Frederiksbergmuseerne. Du får desuden 10 % rabat i museumsbutikkerne de dage, du besøger museerne med fællesbilletten.

ÅBNINGSTIDER
Tirsdag-fredag kl. 11-18
Lørdag-søndag kl. 11-17
Lukket mandag

DCU RABAT
20 % på en fællesbillet til Frederiksbergmuseerne. Normalpris 175 kr. Børn under 18 år har fri entré. Gyldigt medlemskort skal fremvises. Rabatten kan opnås af alle medlemmer i husstanden. 

Husk dit DCU-medlemskort

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her