Cis

Cisternerne

20 % rabat

Adresse
Cisternerne
Søndermarken overfor Frederiksberg Slot
2000 Frederiksberg
Info
20 % rabat
Annonce

I 2024 Cisternerne præsenterer en omfattende lydinstallation af kunstneren Taryn Simon. 

Udstillingen Start Again the Lament udforsker hvordan vi håndterer sorg individuelt og kollektivt, samt sorgens anatomi og hvem vi vælger til at guide os igennem den.  
Når lyd og besøgende bevæger sig gennem rummenes repetitive søjlegange, sammenvæver installationen lys og mørke, fravær og nærvær samt den kollektive og individuelle sorg. 

Publikum ledes gennem Cisternerne af klagesangene, der sonisk kastes mod hvælvinger og søjler i en vekslen mellem kakafoni og stilhed.

Fællesbillet til Frederiksbergmuseerne
Som DCU medlem får du 20 % rabat på en fællesbillet til Frederiksbergmuseerne, der består af STORM, Cisternerne, Bakkehuset og Møstings (Møstings har gratis entré, enkelte arrangementer kan have entré). Alle fire museer ligger i indbyrdes gåafstand og er bundet sammen af de smukke parker, Søndermarken og Frederiksberg Have. Museerne tilbyder unikke kulturelle oplevelser for alle aldre. Fra humoristisk og satirisk billed- og scenekunst over dansk guldalder til den nyeste internationale samtidskunst i en urban drypstenshule.
Fællesbilletten er gyldig i ét år og gælder til ét besøg på hvert af Frederiksbergmuseerne. Du får desuden 10 % rabat i museumsbutikkerne de dage, du besøger museerne med fællesbilletten.

ÅBNINGSTIDER
Tirsdag-søndag kl. 11-18
Torsdag kl. 11-20
Lukket mandag
Cisternerne holder vinterlukket fra 1. december til primo marts.

DCU RABAT
20 % på en fællesbillet til Frederiksbergmuseerne. Normalpris 175 kr. Børn under 18 år har fri entré. Gyldigt medlemskort skal fremvises. Rabatten kan opnås af alle medlemmer i husstanden. 

Husk dit DCU-medlemskort

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her