Cisternerne

Cisternerne

Få 20 % rabat på fællesbillet

Adresse
Cisternerne
Søndermarken overfor Frederiksberg Slot
2000 Frederiksberg
Info
20 % rabat på fællesbillet
Annonce

Vandreservoir, drypstenshule og kunsthal
Kom med under jorden og få en magisk og sanselig totaloplevelse med kunst­ i verdensklasse.
Når det kolde og fugtige klima i Cisternerne indhyller dig, ser du ikke bare på kunsten – du er fuldkommen omsluttet af den. Det gamle vandreservoir er sparsomt oplyst, og atmosfæren vækker fascination og fortryllelse hos både børn og voksne. 

International samtidskunst
Hvert år inviterer Cisternerne en internationalt anerkendt kunstner til at skabe en udstilling særligt til Cisternernes underjordiske rum – en udstilling der vækker alle sanser og spiller sammen med Cisternernes helt særlige arkitektur, klima, stemning og historie.

I 2023 har den sydkoreanske kunstner Komsooja indtaget Cisternes underjordiske kamre med udstillingen Weaving the Light. Publikum inviteres ind i et illusorisk rum, hvori lys spaltes i alle regnbuens farver og forvandler det tidligere vandreservoir. I den omfattende installation fremtræder Cisternerne som et foranderligt univers, hvor lyset som farvestrålende penselstrøg på transparente lærreder bryder med mørket. Værket er skabt af lysbrydende film opsat på paneler, der lader lyset passere gennem mikroskopiske overflader af horisontale og vertikale prismer. Lysstrålerne spaltes i alle regnbuens farver, som dynamisk væver sig ind og ud af de underjordiske søljegange.

Fællesbillet til Frederiksbergmuseerne
Som DCU medlem får du 20 % rabat på en fællesbillet til Frederiksbergmuseerne, der består af STORM, Cisternerne, Bakkehuset og Møstings (Møstings har gratis entré, enkelte arrangementer kan have entré). Alle fire museer ligger i indbyrdes gåafstand og er bundet sammen af de smukke parker, Søndermarken og Frederiksberg Have. Museerne tilbyder unikke kulturelle oplevelser for alle aldre. Fra humoristisk og satirisk billed- og scenekunst over dansk guldalder til den nyeste internationale samtidskunst i en urban drypstenshule.
Fællesbilletten er gyldig i ét år og gælder til ét besøg på hvert af Frederiksbergmuseerne. Du får desuden 10 % rabat i museumsbutikkerne de dage, du besøger museerne med fællesbilletten.

ÅBNINGSTIDER
Tirsdag-søndag kl. 11-18
Torsdag kl. 11-20
Lukket mandag
Cisternerne holder vinterlukket fra 1. december til primo marts.

DCU RABAT
20 % på en fællesbillet til Frederiksbergmuseerne. Normalpris 175 kr. Børn under 18 år har fri entré. Gyldigt medlemskort skal fremvises. Rabatten kan opnås af alle medlemmer i husstanden. 

Husk dit DCU-medlemskort

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her