Billede af Cisternerne

Medlemsfordel

Cisternerne

Få 20 % rabat på fællesbillet

Adresse
Cisternerne
Søndermarken overfor Frederiksberg Slot
2000 Frederiksberg
Info
20 % rabat på fællesbillet
Annonce

Vandreservoir, drypstenshule og kunsthal
Kom med under jorden og få en magisk og sanselig totaloplevelse med kunst­ i verdensklasse.
Når det kolde og fugtige klima i Cisternerne indhyller dig, ser du ikke bare på kunsten – du er fuldkommen omsluttet af den. Det gamle vandreservoir er sparsomt oplyst, og atmosfæren vækker fascination og fortryllelse hos både børn og voksne. 

International samtidskunst
Hvert år inviterer Cisternerne en internationalt anerkendt kunstner til at skabe en udstilling særligt til Cisternernes underjordiske rum – en udstilling der vækker alle sanser og spiller sammen med Cisternernes helt særlige arkitektur, klima, stemning og historie.

I 2022 indtager den japanskfødte kunstner Chiharu Shiota, de mørke søjlegange med udstillingen ”Multiple Realities”. Chiharu Shiota formår som ingen anden at forene monumentalitet og skrøbelighed i sine forførende totalinstallationer. Hun forvandler Cisternerne til et drømmeagtigt landskab af roterende kjoler, spejlinger og labyrintiske garnstrukturer. Udstillingen opleves fra gangbroer over et vandspejl, som leder én dybt ind i Shiotas sælsomme univers.

Fællesbillet til Frederiksbergmuseerne
Som DCU medlem får du 20 % rabat på en fællesbillet til Frederiksbergmuseerne, der består af STORM, Cisternerne, Bakkehuset og Møstings (Møstings har gratis entré, enkelte arrangementer kan have entré). Alle fire museer ligger i indbyrdes gåafstand og er bundet sammen af de smukke parker, Søndermarken og Frederiksberg Have. Museerne tilbyder unikke kulturelle oplevelser for alle aldre. Fra humoristisk og satirisk billed- og scenekunst over dansk guldalder til den nyeste internationale samtidskunst i en urban drypstenshule.
Fællesbilletten er gyldig i ét år og gælder til ét besøg på hvert af Frederiksbergmuseerne. Du får desuden 10 % rabat i museumsbutikkerne de dage, du besøger museerne med fællesbilletten.

ÅBNINGSTIDER
Tirsdag-søndag kl. 11-18
Torsdag kl. 11-20
Lukket mandag

DCU RABAT
20 % på en fællesbillet til Frederiksbergmuseerne. Normalpris 175 kr. Børn under 18 år har fri entré. Gyldigt medlemskort skal fremvises. Rabatten kan opnås af alle medlemmer i husstanden. 

Husk dit DCU-medlemskort