flyvesandet

Direkte til stranden

Elsker du at være tæt på strand og saltvand, og skal du holde sommerferie i Danmark, er her de 8 DCU-campingpladser, der har direkte adgang til lækre strande.

Ejsing Strand

DCU-Camping Ejsing Strand

Er du ude efter fred og ro, hvor naturen og hyggen er i højsædet, er pladsen her det rette sted. Ejsing Strand ligger med flot udsigt over den smukke Venø Bugt og den uspolerede natur. Campingpladsen ligger tæt på Ejsingholm Strand, som er meget børnevenlig, og desuden er en af Danmarks mest populære blandt surfere og kajaksejlere.

Læs mere om DCU-Camping Ejsing Strand her

 

Flyvesandet

DCU-Camping Flyvesandet Strand

På Flyvesandet Strand kan du bo i første række med udsigt over vandet. Den børnevenlige strand er lige uden for og indbyder til lange sommerdage med leg i vandet og smukke gåture i strandkanten. Du kan også gå en tur i skoven eller tage en afstikker til Æbelø med den vilde natur, hvor du kan opleve både havørne og dådyr.

Læs mere om DCU-Camping Flyvesandet Strand

 

Gjerrild

DCU-Camping Gjerrild Strand

Hold en skøn badeferie på toppen af Djursland ved den skønne, finkornede sandstrand, Gjerrild Strand. Campingpladsens placering tæt på vandet og midt i naturen, giver dig rig mulighed for enten at slappe af eller holde en aktiv ferie med for eksempel paddleboard eller fiskestang. Der er heller ikke langt til den hyggelige havn ved Bønnerup, hvor børnene kan få kæmpestore isvafler, og de voksne kan svælge i det store udvalg af frisk fisk og delikatesser hos fiskehandleren.

Læs mere om DCU-Camping Gjerrild Strand her
 

Rønne

DCU-Camping Rønne Strand - Galløkken

Der hersker en helt særlig, nærmest sydlandsk stemning på den skønne plads lige uden for Rønne, hvor I bor i fredelige omgivelser, lige ned til den fineste sandstrand. Og med Rønne Strand - Galløkken som udgangspunkt har du flere strande at vælge imellem. På kysten fra Rønne til Dueodde og videre op til Gudhjem finder du den ene skønne sandstrand efter den anden. Så husk badetøjet, når I tager på udflugt til de hyggelige byer, gårdbutikker og glaspusterier.

Læs mere om DCU-Camping Rønne Strand - Galløkken her

 

Rørvig

DCU-Camping Rørvig Strand

Det er den dejligste sandstrand, der ligger lige uden for pladsen, og den indbyder til afslapning og aktiviteter. Så pak strandtasken, gå ned for enden af vejen og hop ud i bølgerne. I kan også gå eller cykle en tur i skoven eller langs den smukke kyststrækning. Har I lyst til at tage på udflugt, lokker Sommerland Sjælland og ikke mindst Rørvig med havnecafe, is og krabbefiskeri.

Læs mere om DCU-Camping Rørvig Strand her

 

Raageleje

DCU-Camping Rågeleje Strand

Den dejligste badestrand med klitter og blå bølger ligger kun en meget kort gåtur væk, og det er helt oplagt at besøge den flere gange i løbet af dagen. Lige uden for pladsen finder I også det eventyrlige Heatherhill-område, som sender tankerne i retning af det skotske højland og indbyder til gåture. Tag cyklen eller bilen og kør en tur til nabobyen Tisvildeleje, hvor det summer af liv og hygge hele sommeren. Her lokker en anden lækker strand, hvis I ønsker lidt afveksling - og en is.

Læs mere om DCU-Camping Rågeleje Strand her

 

Aabyskov

DCU-Camping Åbyskov Strand

Campingpladsen ligger, så der er udsigt til vandet fra de fleste steder - og der er rig mulighed for sjov og leg i vandet. Her er det også oplagt at dyrke alle former for vandsport, f.eks. sejlbådssejlads, kajakroning, fiskeri og snorkling. Bad i det klare vand fra badebroen og nyd aftenstunden på bålpladsen med havet i baggrunden. Og fra livlige Svendborg, som kun ligger et kvarters kørsel væk, kan du tage på dagsudflugt med færgerne i det smukke Sydfynske Øhav. Køb lækkerier med hjem til campingpladsen på markedet i Svendborg eller gå på opdagelse i de hyggelige butikker.

Læs mere om DCU-Camping Åbyskov Strand her

 

Ålbæk

DCU-Camping Ålbæk Strand

Her bor I lige i midten af naturen og ikke mindst lige ud til en skøn, børnevenlig strand, hvor I nemt kan fordrive hele og halve dage. På campingpladsen finder I desuden en lækker, anlagt svømmesø på 200 kvm, der er helt fri for klor og andre kemikalier. Den er inddelt i en børnesektion, en lavvandsdel og en dybvandsdel. Er I tidligt oppe, kan I se fiskerne lande deres fangst på havnen i Ålbæk. Og er I friske på en smuk cykeltur, er der kun 20 km til Skagen med alle spisestederne og den gode stemning.

Læs mere om DCU-Camping Ålbæk Strand her

 

Aarhus Blommehaven

DCU-Camping Aarhus – Blommehaven

Vil I bo lige ved en god badestrand, og samtidig være tæt på skov og masser af kulturelle muligheder? Så finder I den rigtige campingplads i Aarhus – Blommehaven. Den ligger smukt, midt i Marselisborgskoven med udsigt til Aarhus Bugt, og adgang til de skønneste strande. Der er kun få kilometer fra Tivoli Friheden, Aarhus midtby, kunstmuseet ARoS, Den Gamle By, Latinerkvarteret og Moesgård Museum – og det er nemt at cykle til det hele.

Læs mere om DCU-Camping Aarhus – Blommehaven her

 

Image
DCU medlemskab collage

Join DCU

Cheap holidays in Denmark with DCU Deal

The DCU deal offers the following advantages:

  • 30% discount on the price per person
  • Children up to 12 years - free of charge
  • Reduced price for young people (12 and 17 years)
  • Dogs – free of charge
  • Free wifi

 

DCU-Deal: 470,- DKK 

Sign up