Pladser med pool

Her er swimmingpool!

Hvis du er en rigtig vandhund, er camping og pool en fantastisk kombi. Find dit indre badedyr frem, og gå på opdagelse blandt de DCU-Campingpladser, der tilbyder pools.

 

Hesselhus

DCU-Camping Silkeborg – Hesselhus

Den store swimmingpool med vandrutsjebane er et hit, når I nyder en dag på pladsen eller slapper af efter udflugt til Himmelbjerget, Silkeborg, Legoland, Givskud Zoo eller en bytur i Aarhus.

Læs mere om DCU-Camping Hesselhus her

 

Ebeltoft pool

DCU-Camping Ebeltoft - Mols

DCU-Camping Ebeltoft - Mols er en veludstyret campingplads med opvarmet pool og aktiviteter for børnene. Den ligger i et smukt, kuperet terræn med gode sol- og læforhold. Der er indbydende, overdækket terrasse på pladsen, hvor I kan grille og hygge med familien og venner.

Læs mere om DCU-Camping Ebelfort - Mols her

 

Nørre Lyngvig pool

DCU-Camping Lyngvig Strand

På Lyngvig Strand bor du midt i den uberørte natur, men med alle bekvemmelighederne fra en moderne campingplads. Pladsen ligger midt mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord og byder på direkte adgang til en af Danmarks bedste badestrande. Men du har samtidig mulighed for at nyde en svømmetur i den skønne indendørs swimmingpool.

Læs mere om DCU-Camping Lyngvig Strand

 

Holstebro Sø swimmingpool

DCU-Camping Holstebro Sø

På DCU-Camping Holstebro Sø kan du holde en aktiv ferie med kajak, vandresko og cykel ved den smukke sø eller nyd kunst og shopping i Holstebro og tag en smuttur til Vesterhavet. Den hyggelige pool er det naturlige samlingspunkt for børn og badeglade sjæle.

Læs mere om DCU-Camping Holstebro Sø her

 

Gjerrild

DCU-Camping Gjerrild Strand

Hold badeferie på toppen af Djursland ved den lækre swimmingpool med masser af legemuligheder for børnene eller på den skønne, finkornede sandstrand. I området finder du også dyreparker, en forlystelsespark og hyggelige havnebyer.

Læs mere om DCU-Camping Gjerrild Strand

 

Odense

DCU-Camping Odense

Hold en eventyrlig ferie midt på Fyn med lækker pool, kanotur og Odense by med shopping og lækre spisesteder eller en udflugt rundt på Fyn til en af de mange skønne strande og Egeskov.

Læs mere om DCU-Camping Odense her

 

Tranum

DCU-Camping Tranum

Nyd naturen på en skøn, mindre campingplads mellem Jammerbugt og Limfjorden. Her kan du bade i Vesterhavet, vandre i den uberørte Fosdalen og bruge en dag i Fårup Sommerland.

Læs mere om DCU-Camping Tranum her

 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her