Ebeltoft

Købstæder og sommerbyer

De gamle, danske købstæder er charmerende og spændende. Og så er det rigtige sommerbyer, hvor du kan slentre gennem de gamle gader, og hvor en stor vaffelis altid er inden for rækkevidde. DCU har 10 pladser, der ligger ved købstæder og sommerbyer.

Ebeltoft

DCU-Camping Ebeltoft - Mols

Nyd ferien på en veludstyret campingplads med pool i gåafstand til Ebeltofts velbevarede gamle huse og pulserende liv. Du er også tæt på vandreture i Mols Bjerge og kan tage på udflugt til Djurs Sommerland, Ree Park Safari eller Aarhus.

Læs mere om DCU-Camping Ebeltoft - Mols her

 

Gjerrild

DCU-Camping Gjerrild Strand

Hold badeferie på toppen af Djursland ved den skønne, finkornede sandstrand og lækre swimmingpool med masser af legemuligheder for børnene og udflugter til dyreparker, forlystelsespark og hyggelige havnebyer.

Læs mere om DCU-Camping Gjerrild Strand her

 

Hesselhus

DCU-Camping Silkeborg - Hesselhus

Den store swimmingpool med vandrutsjebane er et hit, når I nyder en dag på pladsen eller slapper af efter udflugt til Himmelbjerget, Silkeborg, Legoland, Givskud Zoo eller en bytur i Aarhus.

Læs mere om DCU-Camping Silkeborg - Hesselhus her

 

Holstebro

DCU-Camping Holstebro Sø

Hold en aktiv ferie med kajak, vandresko og cykel ved den smukke sø eller nyd kunst og shopping i Holstebro og tag en smuttur til Vesterhavet.

Læs mere om DCU-Camping Holstebro Sø her

 

Hornbæk

DCU-Camping Hornbæk

Hold en skøn badeferie ved en af Sjællands mest populære sandstrande, nyd livet på lystbådehavnen og tag på udflugt til Kronborg Slot.

Læs mere om DCU-Camping Hornbæk her

 

Kollund

DCU-Camping Kollund

Nyd den smukke udsigt fra pladsen ud over Flensborg Fjord, nyd et sønderjysk kaffebord efter en tur på Gendarmstien og tag et smut ned over grænsen.

Læs mere om DCU-Camping Kollund her

 

Rønne

DCU-Camping Rønne Strand - Galløkken

Bo med fødderne i vandkanten kun få minutter fra Rønne. Her byder Galløkken på sydlandsk feriestemning, skøn sandstrand og perfekt udgangspunkt for udflugter rundt på Bornholm.

Læs mere om DCU-Camping Rønne Strand - Galløkken her

 

Rågeleje

DCU-Camping Rågeleje Strand

Helt unikt beliggende mellem en skøn strand, det fredede Heatherhill-område og en kort køretur til nordsjællandske badebyer og slotte.

Læs mere om DCU-Camping Rågeleje Strand her

 

Viborg

DCU-Camping Viborg Sø

Bo på en skøn oase ved smukke Viborg Sø i det grønne Midtjylland med gåafstand til gode butikker, hyggelige spisesteder og mulighed for udflugter til Himmelbjerget, Limfjorden, Randers Regnskov mv.

Læs mere om DCU-Camping Viborg Sø her

 

Åbyskov

DCU-Camping Åbyskov Strand

NYHED: Ny legeplads i 2022
Nyd udsigten over Det Sydfynske Øhav med Langeland i kulissen og tag en dukkert i det klare badevand før en udflugt langs den sydfynske kyst til Svendborg og Egeskov eller et smut til H.C. Andersens Odense.

Læs mere om DCU-Camping Åbyskov Strand her

 

Ålbæk

DCU-Camping Ålbæk Strand

Toppen af Danmark byder på smuk natur, en børnevenlig sandstrand og spændende udflugter til bl.a. Grenen og Råbjerg Mile fra campingpladsen, hvor der er masser af plads til leg og afslapning.

Læs mere om DCU-Camping Ålbæk Strand her

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her