Høj og lav puls på Langeland, Danmark, aktivferie, Segway, natur På Langeland har man sørget for, at der både er noget, der kan få pulsen op og ned. Blandt andet kan man køre på Segway i den skønne natur. PR-foto
Campingferie

Høj og lav puls - campingferie på Langeland

Det er sundt at være aktiv, men det er også godt for helbredet at slappe af. På Langeland kan du gøre begge dele. 
Annonce

Af Torben Brandt

På den ene side vil vi gerne være fysisk aktive, når vi holder ferie. På den anden side vil vi ikke undvære at få pulsen ned. 
Det er erfaringen på Feriepark Langeland, som er det fælles navn for campingpladserne Emmerbølle Strand Camping og Ristinge Camping.

– Flere og flere efterspørger aktiv ferie, men samtidig også ro og afslapning. Vi oplever, at vores gæster gerne vil nyde begge aspekter, når de holder ferie. Det har derfor været et stort ønske for os at give gæsterne den mulighed, når de besøger os, siger medejer af Feriepark Langeland, Mia Rasmussen.

– Vi har altid haft gode faciliteter både for aktive folk og for folk, der elsker roen og den rene naturoplevelse. Det nye i 2017 er, at vi har fået sat det hele i system, og nu på forhånd kan lægge en masse muligheder op til gæsterne, tilføjer Mia Rasmussen. 

Høj og lav puls på Langeland, Danmark, aktivferie, sejlads, vand, natur
PR-foto


Masser af muligheder
Ved at få sat tingene i system er det nemt for gæsterne at danne sig et overblik. De to bærende overskrifter er ”Høj puls” og ”Lav puls”, hvor en række aktiviteter knytter sig til hvert enkelt område. På begge campingpladser står man klar med gode råd, spændende samarbejdsaftaler, udstyr, optegnede ruter og meget mere – uanset om det skal foregå med høj eller lav puls. 

Under kategorien ”Høj puls” finder du blandt andet fitness, cykling, mountainbikeløb, morgengymnastik, havkajak, løb og tennis, mens ”Lav puls” tilbyder f.eks. stilleområde, lystfiskeri, vandreture og kropsterapi. 

Høj og lav puls på Langeland, Danmark, aktivferie, cykling, natur
Foto: Kasper Andersen


Strande og seværdigheder
Der er i det hele taget masser af gode grunde til at gæste Langeland, som byder på oplevelser og unik natur i lange baner. Foruden seværdigheder og attraktioner er også strandene i høj grad med til at gøre den naturskønne ø til noget specielt. 
Der er direkte broforbindelse til Langeland fra Sydfyn og færgeoverfart til Sydsjælland.

Også DCU har en campingplads på Langeland, DCU-Camping Billevænge Strand, som ligger midt på øen. 
 

Høj og lav puls på Langeland, Danmark, aktivferie, ridning, vand, natur
Foto: Kasper Andersen