DCU - Ørnereservatet /eagleworld

Ørnereservatet

20 % rabat

Info
20 % rabat
Annonce

Kongen af ørneriget: det er mellem Tversted og Ålbæk, at naturens vidundere udfolder sig i al sin pragt.

I Ørnereservatets enestående forevisninger får du ikke kun muligheden for at opleve og lære om de tidligste tider i menneskets forhold til rovfugle; tag med på en rejse fra Vikingetiden og op gennem historien med klassisk falkonerrytteri og helt frem til nutidens teknologiske udvikling.

Ørnereservatets forevisninger afholdes altid udendørs på tribunerne der omkranser Ørnereservatets sø, hvorfra man har udsigt til det store terræn som baggrund.

Hermed er scenen sat til at publikum kan opleve rovfuglene udfolde sine fantastiske flyveevner i naturlige omgivelser og den frie og friske luft, her ved Skagen.

I løbet af forevisningen der varer ca. 1 time, får man ikke blot en grundig indføring i både falkoneriets verdens- og Danmarkshistorie samt dets anvendelse i nutiden, men også et indblik i de vilde rovfugles biologi.

De dygtige formidlere bidrager med et foredrag sideløbende med at fuglene fremvises på hver deres måde. Der er altså ikke kun vingesus at mærke på Ørnereservatet, men også meget at lære.

I Ørnereservatet er de stolte over ikke blot at kunne fremvise deres rovfugle fra jorden - de giver altid publikum en helt unik oplevelse. 

Du får mulighed for at opleve fuglene på helt tæt hold, når deres falkonerer lader dem vandre rundt iblandt publikum på tribunerne – Du ser falkene blive trænet fra jorden og i den svære og klassiske disciplin fra hesteryg – Du oplever ørnenes akrobatik i luftrummet over forevisningspladsen og flyvende i samspil med hest og rytter, og som noget helt unikt og moderne kan du bevidne en vaske ægte ørne-biljagt.

I forevisningen møder du en lang række forskellige rovfugle-arter.

Du ser foruden de smukke heste og den ræsende bil, tre lynhurtige falke-arter, fire forskellige ørne-arter, den mytiske Lammegrib og i løbet af sæsonen støder der også nyheder til, både firbenede og bevingede. - Ørnereservatet er meget mere end store oplevelser med rovfugle. Det er også et 40 hektar stort frirum for planter og dyr. 

Køb billet ved indgangen ved forevisning af dit DCU-medlemskort eller log ind for at købe billet online.

Indholdet på denne side er kun for DCU-medlemmer

Du kan se typer af medlemskaber og melde dig ind lige her

Log ind

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her