Nordsøens Oceanarium

Medlemsfordel

Nordsøen Oceanarium

Få 15 % rabat på billetter for op til 2 voksne og 3 børn.

Adresse
Nordsøen Oceanarium
Willemoesvej 2
9850 Hirtshals
Tlf. 98 94 44 44
www.oceanarium.dk
Info
15 % op til 2 voksne og 3 børn
Annonce

 Nordsøen Oceanarium – et besøg værd i al slags vejr!

6 millioner liter vand... Og MEGET mere.
10.000 m2 indendørs, 5.000 m2 udendørs, 75 akvarier, klappebassiner, 8.000 fisk og andre havdyr.
Rejs under havets overflade og mød hajer, klumpfisk og andre havdyr i tusindvis. I Nordeuropas største akvarium i Hirtshals kommer gæsterne helt tæt på giganterne, får skumsprøjt i ansigtet og kan klappe en søstjerne på ryggen.

En Nordsøisk Tidsrejse- årets tema på Nordsøen Oceanarium!
Hele 2021 kommer gæster med på en tidsrejse rundt omkring Nordsøen, hvor fund fra naturen i området trækker spor langt tilbage i historien – helt fra de friske mågefjer over rav med insekter, fossiler fra Limfjorden og 65. millioner år gamle forstenede søpindsvin. I løbet af året vil der også være guidede ture ved kysterne i nærheden af Hirtshals. Læs mere på deres hjemmeside oceanarium.dk

Masser af udendørs oplevelser!
I det kæmpestore udendørs område på 6000m2 er der krabbefangst med de bare næver, ravjagt, leg og læring for store og små. Området ”Ved Fyret”, ligger en oase hvor de voksne kan slappe af mens børnene leger og fisker ved bækken. Her kan madpakken også nydes i et af de 6 shelters.

Kig en legesyg sæl i øjnene
Mød Danmarks største rovdyr ansigt til ansigt i det store, udendørs anlæg. I undervandstunnelen kan du se de nysgerrige sælers elegante og hurtige bevægelser under vandet.

Nordsæens Oceanarium

 

CORONA RESTRIKTIONER
Hvis du har købt billet på forhånd via hjemmesiden er du sikret adgang – dog kan det forekomme adgangsregulering pga. Corona restriktioner. For at undgå dette bedes du overveje at besøge os på dage med solskin, og enten fra morgenstunden fra kl. 9, eller efter kl. 14.30. HUSK: Coronapas er påkrævet for alle besøgende over 16 år.

Indholdet på denne side er kun for DCU-medlemmer

Du kan se typer af medlemskaber og melde dig ind lige her

Log ind