Nordsøens Oceanarium

Nordsøen Oceanarium

15 % rabat

Adresse
Nordsøen Oceanarium
Willemoesvej 2
9850 Hirtshals
Tlf. 98 94 44 44
www.oceanarium.dk
Info
15 % rabat
Annonce

6 millioner liter vand….og meget mere….
oplev oceanariet med 4,5 liter havvand, 75 store og små akvarier, rørebassiner, 8.000 fisk og andre havdyr.

Rejs under havets overflade og mød hajer, rokker og andre havdyr i tusindvis. Her kommer du helt tæt på giganterne, får skumsprøjt i ansigtet og kan klappe en søstjerne på ryggen. Fascineres af tunfisk, rokker og tusindvis af stimefisk i det gigantiske oceanarium. Tag oplevelsen i egne hænder ved rørebassinet. Følg med på en undervandsrejse og oplev alt lige fra det mindste plankton til de største rovdyr – og alt derimellem. Velkommen til Nordsøen Oceanarium, Nordeuropas største akvarium!

Kig en legesyg sæl i øjnene
Mød Danmarks største rovdyr ansigt til ansigt i det store, udendørs anlæg. I undervandstunnelen kan du se de nysgerrige sælers elegante og hurtige bevægelser under vandet. Leg og lær i den helt nye interaktive sæludstilling.

Nordsøens Jægere 
Tag på eventyr igennem Nordsøens fødekæde, hvor du møder alt lige fra det mindste plankton til de største rovdyr. Her kan du opleve den imponerende BIG OCEAN WINDOW, Skandinaviens største inaktive LED-skærm. Tag med på en undervandsrejse, se kæmpestore hvaler, farlige hajer eller gigantiske fiskestimer udfolde sig lige foran din næsetip, og bliv klog på dyrenes plads i fødekæden.

Ud under åben himmel
Slip børnene løs på de udendørs legeområder på i alt 6000 m2.  Oplev vind og vejr ombord på skibet Ship O’hoy, dyst med familien i krabbefangst eller besøg Hvalforskerhytten hvor du kan studere skeletterne fra havets giganter og meget mere...

Oplev vores nye, lækre udendørsområde Ved Fyret. Området rummer både flotte grønne arealer og kuperet terræn, hvor der er rigeligt med plads til både leg og afslapning. Hør lyden af det rislende vand fra Emmersbækken, der slanger sig gennem området. Nyd madpakken i et af de seks shelters udstyret med bænke og borde.

En bid af Nordsøen
Vores spisesteder serverer lækre, enkle fiskeretter, varieret af årstidens fisk og råvarer – friskfanget, sundt og bæredygtigt! Du kan naturligvis også medbringe din egen madpakke.

Kig forbi vores butik og få et minde om en fantastisk dag med hjem.

I juli og august anbefales at besøge os på dage hvor det ikke regner for at undgå ventetid og kø ved indgang. Der anbefales også at ankomme fra morgenstunden eller kl. 14. Se mere på oceanarium.dk

Log ind og se hvordan du opnår rabatten.

OBS! Det er ikke muligt at få rabat på billetter ved fremvisning af medlemskort ved indgangen!

Indholdet på denne side er kun for DCU-medlemmer

Du kan se typer af medlemskaber og melde dig ind lige her

Log ind

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her