DCU hytter

Naturligt nærvær

Brug tid sammen med dem der betyder noget for dig – gå en tur ved stranden, cykl en tur i skoven, hiv et brætspil frem og vær ligeglad med hvem der vinder. Det giver livsglæde, når du er nærværende, og det bliver kun bedre, når du tilsætter en god portion natur.

Image
DCU danmarkskort grøn

Her er vores hytter

Fra Nordjylland til København ligger luksushytterne midt i Danmarks flotte natur med kyst, skov og hyggelige byer.

Luksushytterne er nyere, bygget i 2019 og frem, og placeret gode steder på campingpladserne - se mere om DCU-Campingpladser - her

Find luksushytten til jeres smuttur eller ferie – læs mere om alle stederne nedenfor

Nordjylland

Luksushytte-Ålbæk-Strand

LUKSUSHYTTE

Ålbæk Strand

Toppen af Danmark byder på smuk natur, flot sandstrand og spændende udflugter til Grenen, Råbjerg Mile eller stå tidligt op og se fiskerne lande deres fangst på havnen i Ålbæk. Der er også gode, afmærkede vandre- og cykelstier både mod nord og syd.

Se mere
Luksushytte-Tranum

LUKSUSHYTTE

Tranum

I bor helt tæt på noget af den mest storslåede natur i Nordjylland, hvor I kan forvilde jer ind i Danmarks måske mest uberørte skov, Fosdalen. På Slettestrand og Thorup Strand kan I se fiskerkutterne blive trukket direkte op på stranden. Eftermiddagskaffen kan nydes på det nærliggende Svinkløv Badehotel.

Se mere

Østjylland

Luksushytte-Ebeltoft

LUKSUSHYTTE

Ebeltoft

Nyd smukke Ebeltoft med gamle bindingsværkhuse, shop i de mange butikker og nyd en stor is eller øl fra det lokale bryggeri. Tag på tur til Nationalpark Mols Bjerge, Kattegatcentret, Djurs Sommerland, Skandinavisk Dyrepark og Ree Park Safari.

Se mere
Luksushytte-Gjerrild-Strand

LUKSUSHYTTE

Gjerrild Strand

Hytten ligger på toppen af Djursland midt i naturen ved en skøn sandstrand og rig mulighed for at slappe af eller holde en aktiv ferie med paddleboard, fiskestang, cykel- og vandreture. I kan også tage på udflugt til nogle af de største dyreoplevelser i Danmark, f.eks. Skandinavisk Dyrepark, Ree Park Safari og Kattegatcentret ved havnen i Grenå.

Se mere

Fyn

Luksushytte-Odense

LUKSUSHYTTE

Odense

Hold en eventyrlig ferie midt på Fyn med shopping, lækre spisesteder, fx Storms Pakhusmed streetfood, og udflugter rundt på Fyn til en af de mange skønne strande, fx Flyvesandet eller Kerteminde.

Se mere
Luksushytte-Åbyskov

LUKSUSHYTTE

Åbyskov Strand

Nyd udsigten over det sydfynske øhav med Langeland i kulissen. Gå en tur langs vandet og nyd naturen. Tag på udflugt langs den sydfynske kyst til Svendborg med hyggelige butikker, lækker fiskehandler mv. eller til Egeskov.

Se mere

Sjælland

Luksushytte-Hornbæk

LUKSUSHYTTE

Hornbæk

Nyd livet på den populære lystbådehavn og strand med blødt hvidt sand eller en tur på en af de flotte vandre- og cykelstier i området. I kan også tage en lille udflugt til det spændende Rudolph Tegners Museum og Statuepark, som er placeret i det eventyrligt lyngområde ’Rusland’ eller Kronborg Slot.

Se mere
Luksushytte-Rågeleje

LUKSUSHYTTE

Rågeleje Strand

Helt unikt beliggende mellem en skøn strand og det fredede Heatherhill-område som sender tankerne i retning af det skotske højland, og indbyder til gåture. Besøg de nordsjællandske badebyer og slotte, som Hundested, Liseleje, Gilleleje og Hornbæk.

Se mere
Luksushytte-Rørvig-Strand

LUKSUSHYTTE

Rørvig Strand

Stranden og skoven er lige uden for døren og indbyder til afslapning og aktiviteter. I kan gå eller cykle en tur i skoven og langs den smukke kyst. Elsker I god mad, så er der masser af gårdbutikker med lokale råvarer. Besøg Rørvig med havnecafe, fiskehandler og krabbefiskeri.

Se mere

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her