SF-Caravan Kuturanta

DCU fordelsplads

SF-Caravan Kuturanta

Ahontie 3
69440 Lestijärvi
Finland

Medlemsfordele

15 % rabat
Beskrivelse af campingpladsen

Kuturanta er et naturskønt område omgivet af skove på kysten af ​​den fiskeagtige Lestijärvi. Der er vognpladser i Retuperä, Rantareviir, Pöllölaakso og Piippuhylly, så alle vil helt sikkert finde et sted, de kan lide (i alt 200 vognpladser i et område på 6 ha). Alle vognpladser er elektrificerede. 

I området kan du finde bl.a. 4 saunaer (teltsauna og strandsauna om sommeren, el- og træopvarmet sauna også på andre tidspunkter.) grill- og rygeområder, servicebygning af høj kvalitet og kiosk med terrasser. I kiosken kan du købe tørkost, is, slik og forfriskninger samt gassalg. Spørg også om fisketegn. Du kan danse til rytmen af ​​levende musik om sommeren og i hytten om vinteren. Der er også separate faciliteter til de unge. Til familiens yngste er der et legerum ved siden af ​​hytten og en indhegnet legeplads i gården, hvor der bl.a. trampolin, gynger, legehus og pedalbiler. SUP boards og minigolf kan også lejes. Der er strand, både og legeplads på stranden.

Man kan fiske på søen året rundt, og de heldigste kan endda fange rødt kød. Om vinteren er der lavet skispor på isen. Flere øer har bålpladser, hvor man for eksempel kan tage hen for at stege pølser.
Kuturanta er det bedste til snescooterkørsel, da området tilbyder nem adgang til hundredvis af kilometer stier hele vejen til det centrale Finland.

Det er omkring 7 kilometer til centrum af Lestijärvi, og der vil du finde en tankstation, et apotek og en butik med posttjenester.

Velkommen til Kuturanta!

Anmeldelser

4.2
198 anmeldelser på Google
Dejlige cumulusskyer og solskin på himlen da vi kom dertil, varm luft fra søen blæste i vores ansigter 😌☀️ Virkelig en af ​​de bedste klasse A campingpladser, personalet er virkelig venligt og afslappet, de renoverede saunaer og toiletter er holdt i tiptop ren tilstand, området er stort. Kemsas tømnings- og affaldsskjul nær hovedbygningen, dejlig indhegnet legeplads veludstyret, ingen grund til at medbringe eget sandlegetøj, f.eks. mange flotte løbehjul og tre trampoliner. Ved siden af ​​stranden sauna og brusefaciliteter er en selvdrevet træopvarmet telt sauna, du kunne nyde virkelig blide bade 😌✨ og svømning i søen! 😍
Katja Junnila, 26. jul. 2022, 5/5
Campingpladsen har ikke oplyst priser

Medlemsfordele

15 % rabat

Læs mere om campingpladsen og bestil ferie

Besøg vores campingplads
Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her