Anden campingplads

Centro Turistico San Nicola

Loc. San Nicola
71010 Peschici (FG)
Italien

april - oktober
Beskrivelse af campingpladsen

Centro Turistico San Nicola ligger i Peschici, i hjertet af Gargano National Park. Nedsænket i det grønne af Middelhavets krat strækker den sig over et areal på 130.000 kvm. Omkring 70 % af centerområdet er skovklædt.
Blandt de særegenheder, der kendetegner Centro Turistico San Nicola, er der ud over beliggenhedens naturlige skønhed en misundelsesværdig beliggenhed ved havet med over en halv kilometer ejet privat strand. Bag det, en skyggefuld og frodig fyrreskov, ideel til afslappende gåture. Havet skiller sig ud for sin krystallinske farve, mens dets let skrånende havbund er perfekt til de små, fri til at svømme og lege sikkert!

Indkvarteringsløsningerne er varierede og passer til enhver type behov: store pladser, nogle direkte ved havet, og bungalows udstyret med alle bekvemmeligheder. Udbuddet af tjenester er rigt: restaurant, bar og pizzeria direkte ved havet, marked, legepladser, underholdning for voksne og børn, legeplads, mulighed for udflugter til søs og til lands for at opdage et område fyldt med historie, folkekunst og traditioner.

San Nicola Holiday Centre er det perfekte sted for en vidunderlig ferie i kontakt med naturen og for at opdage skønheden i Gargano- og Puglia-regionen.

Centro Turistico San Nicola

Anmeldelser

3.7
333 anmeldelser på Google
Vi boede på denne campingplads i 10 dage og havde en meget god tid. Campingpladsen er meget velholdt, pladserne er rummelige og godt skyggefulde, og badeværelserne er altid rene. Campingpladsen ligger direkte ved havet i den smukke St. Nicholas Bay og har en privat strand. Priserne på campingpladsen er ikke særlig billige, beliggenheden og strukturen fortjener det bestemt, men nogle tjenester bør forbedres (sygestue, shuttleservice til Peschici, vandforbindelse på pladserne).
Sabrina M, 20. aug. 2023, 5/5
Campingpladsen har ikke oplyst priser

Læs mere om campingpladsen og bestil ferie

Besøg vores campingplads
Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her