Anden campingplads

Camping les Pins

Chemin des Vignes
83630 LES SALLES SUR VERDON
Frankrig

april - oktober
Beskrivelse af campingpladsen

Ved siden af "Saint Croix" søen, beliggende i hjertet af et beskyttet naturområde.

At bo på campingpladsen "Les Pins" betyder at opleve unikke øjeblikke i enestående naturlige omgivelser. Ånden på vores campingplads er en del af den langsomme turismebevægelse: genoplad dine batterier, afbryd forbindelsen fra hverdagen for at nyde det nuværende øjeblik og naturen, der omgiver os. En blød, bæredygtig turisme, som favoriserer respekt for naturen, lokale særpræg og autenticitet, tager sig tid til at udforske, fordybe dig i stederne, forstå deres historie. Dette er grunden til, at du i vores miljøansvarlige etablissement finder alle kvalitetsservices for at gøre dit ophold så behageligt som muligt og al information til at opdage vores fantastiske region.

Du kan nyde alle de aktiviteter, der tilbydes omkring søen, såvel som i Gorges du Verdon eller i naturparken, der omgiver os, eller bare slappe af med din familie og nyde stranden, solen og den omkringliggende natur, alt sammen ved at have butikker i gåafstand.

Vi tilbyder dig venligheden, charmen og roen fra en lille campingplads med tjenester fra en 4-stjernet! Areal på 2 hektar og 100 pladser.

Camping les Pins

Anmeldelser

4.5
594 anmeldelser på Google
For anden gang har vi, tilbragt 3 ugers sommerferie på denne vidunderlige plads. Pladsen ligger få hundrede meter fra Lac De Sainte Croix, en dejlig sø at bade i, ikke mindst fordi motorbåde og jetski er forbudt - her er fred men masser af muligheder for windsurfing, SUP, Kano o.s.v Pladsen er af en overskuelig størrelse og særdeles veldrevet. Ikke mindst må vi rose rengøringen af sanitetsbygningen - de mennesker der passer den bygning, arbejder hele, HELE dagen på at holde området pænt og ordentligt, det lykkes i meget høj grad. Kun to andre steder i Europa har vi oplevet så rene forhold. Store velanlagte pladser, absolut rimelig pris - et lokalområde der rummer et væld af oplevelser for hele familien Vi kan kun anbefale Camping Les Pins på det allervarmeste, og vil blive ved med at komme, sålænge den meget flinke og servicemindede værtsfamilie vil have os Erik & Simone Gedser
Erik Damgaard, 23. aug. 2022, 5/5
Campingpladsen har ikke oplyst priser

Læs mere om campingpladsen og bestil ferie

Besøg vores campingplads
Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her