Anden campingplads

Camp Vita Terme Tuhelj

Ljudevita Gaja 4
49215 Tuheljske Toplice
Kroatien

januar - december
Beskrivelse af campingpladsen

Der er 74 pladser til autocampere, trailere og telte fordelt på tre zoner ved Camp Vita. Zone A indeholder 20 pladser med el-, vand- og afløbsforbindelser og er tilgængelig for gæster hele året. Pladserne i zone B indeholder el- og vandtilslutninger. Hvis du ankommer sent om aftenen, kan du også bruge to natpladser, der giver dig mulighed for at blive til morgen uden at forstyrre andre gæsters ro.

Alle gæster har en 24-timers reception til deres rådighed, hvor du kan finde et internethjørne. For at dele din placering med venner tilbyder campingpladsen også gratis WI-FI.

Hvis du ønsker at rengøre din autocamper, tømme din sanitetskassette eller bade dit kæledyr, kan du kontakte campingpladsens service inden for lejren.

Det centrale anlæg − Horizont − er en vigtig del af lejren. Badeværelserne har toiletter, brusere med hårtørrer og værelser med vand. For mere komfort, mens de tager et brusebad, er der også 2 familiebade og et børnebadeværelse, hvor småbørn lettere kan forberede sig på at gå i seng. Indenfor Horizont-anlægget er der et handicapvenligt badeværelse, 2 omklædningsrum og et vaskerum til hånd- og maskinopvask og tøj.

I nærheden af lejren ligger Water Planet med et kompleks af indendørs og udendørs pools.

Udover at svømme i bassinerne kan du nyde en aktiv ferie på tennisbaner, minigolf- og basketballbaner og en beachvolleybane. For småbørn tilbyder lejren også en stor legeplads med trampolin, gynger, rutsjebaner og klatrefaciliteter.

En vigtig del af ferien er nydelsen af diverse lækkerier, som man ikke vil gå glip af på denne ferie. Tavern Horizont tilbyder et bredt udvalg af mad og drikkevarer til at nyde på den smukke terrasse, omgivet af maleriske omgivelser. For en smag af lokale specialiteter og vine kan du tage til à la carte-restauranten Mihanović Mansion, som ligger i nærheden af campingpladsen. Men hvis du ikke kan modstå de indbydende dufte af grill, tilbyder Camp Vita dig også en grillplads.

Camp Vita Terme Tuhelj

Anmeldelser

4.5
121 anmeldelser på Google
Vi elsker pool-området og campingpladsen. Det eneste der mangler ved badefaciliteterne er udluftning. Det var meget hårdt, når man har astma, og selv min mand som ikke har astma synes det var meget ubehageligt, at trække vejret når der var så fugtigt. Please fix it! Toiletfaciliterne er flot gjort rent hele tiden. Pizzaerne smager super fint og deres is smager godt, men er ikke 100% frosne altid. Man kan altid få solsenge DET ER FANTASTISK! Der er ikke crowdet og det er dejligt. Måske kun om søndagen i juli, da alle fra byen kan købe adgang. Det er en mindre campingplads og der er flot på pladsen. Personalet i receptionen er super venlige og hjælpsomme! Personalet ved pool området snakker ikke særlig godt engelsk, men det gør de andre steder på pladsen. Vi vil anbefale at man bruger Konzum til at handle i. Det er 2 min. fra pladsen. Pool-området er fantastisk. Vi nød alle de lækre pools. Vi kunne også godt lide at der hele tiden er musik kørende. Det eneste minus der er ved musikken er, at de spiller det samme næsten hver dag, men ellers var det 5* ved pool-området 👌 Vandet i pool er lækkert. Vi havde en camplet med og heldigvis så havde vi i imprægneret vognen ekstrem godt, så når alle de skybrud der kom, så fik vi ikke 1 eneste dråbe vand ind. Man skal være forberedt på at hver dag til hveranden dag at der kommer skybrud, men ellers er der fantastisk vejr. Tusind Tak for et fantastisk ophold vi vil komme tilbage. Minus = ingen udluftning når man er i bad + ingen kiosk ved selve campingpladsen udover en dårlig en lige udenfor pladsen, derfor vi anbefaler konzum, hvor man kan få næsten alt til en god pris ***** Vi har sat billeder ind af koncerten der var i den sidste uge i juli måned. Den var forøvrigt rigtig fed at opleve
Dorte, 06. aug. 2023, 5/5
Campingpladsen har ikke oplyst priser

Læs mere om campingpladsen og bestil ferie

Besøg vores campingplads
Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her