Dometic Perfectview, kamera, nem manøvrering, parkering, bakkamera

Tjek på autocamperen fra alle vinkler

Dometic’s nye 360 graders Perfectview gør det lettere og sikrere at manøvrere med autocamperen. Og så findes der også en udgave til campingvognen.

Enhver autocamperchauffør kan få koldsved og kuldegysninger ved tanken om at være skyld i en ulykke, fordi man har overset en medtrafikant. 
Nu er Dometic på banen med en løsning, der markant reducerer risikoen for ulykker. Perfectview cam 360 hedder kameraet, der filmer 360 grader rundt om vognen, så ingen vinkler er blinde. 

– Det er hurtigt at montere. Man lægger vognens højde og længde ind i systemet, og så regner den selv vinklen på kameraet ud, så man kan få et overblik i fugleperspektiv. Det betyder, at sikkerheden er i top, forklarer Steen Mandsberg fra Dometic.

Image
Dometic Perfectview, kamera, nem manøvrering, parkering, bakkamera

 

Virker også på motorvej
På Caravan Salon Düsseldorf blev kameraet demonstreret på en bus i miniformat. Her kunne messegæsterne så på skærme se, hvordan kameraerne filmede samtlige vinkler, så chaufføren langt bedre kan danne sig et overblik fra førerhuset og dermed mindske risikoen for at ramme sine medtrafikanter. 
Kameraet virker også ved motorvejshastigheder, så det er altså ikke kun i bytrafik og ved parkering, man kan have gavn af kameraet. 

Også til campingvogne
Dometic har dog ikke kun tænkt på autocampisterne, men har også et kamera til campingvogne. Det hedder Dometic Perfectview VT 100 WiFi, som via WiFi sender et videosignal til campistens smartphone eller tablet, hvor man så kan følge med i, hvad der sker bag campingvognen. 

Image
Dometic Perfectview, kamera, nem manøvrering, parkering, bakkamera

 

Læs mere om Dometic

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her