Ferieparadis for hunde

Tyskland: Et ferieparadis for dig og din hund

I Tyskland er hunde velkomne i mange ferieregioner, især ved Nordsøens og Østersøens kyster.

Øer som Sild har mere end 15 hundestrande, og mange caféer og restauranter byder på vandskål og hundekiks. På nogle strande skal hunden dog være i snor, specielt ved Vadehavet. Her kan du booke en guidet vandretur med din hund. Uden for højsæsonen er der endnu mere frihed til at udforske strande med din firbenede ven. 

Besøg hundestrande på de frisiske øer eller tag på naturskønne gåture i Alperne, Harzen, Thüringer Wald, Erzgebirge, Sauerland eller Schwarzwald. Disse områder byder på fantastiske landskaber og lange vandreture for både hund og ejer. Storbyferier er lige så nemme: Berlin anses for at være specielt hundevenlig med legepladser i parker, tilladelse til hunde på turistbåde og gratis metroture for hunde med en dagsbillet. I Hamburg må hunde løbe frit i mange parker, og Elbstranden er et populært sted for hundeejere. 

Praktiske tips 

Husk mikrochip, rabiesvaccination (mindst 21 dage før rejsen) og EU-vaccinationscertifikat. Hunden skal have en billet på tog, medmindre den rejser i et bur som håndbagage. Større hunde skal have mundkurv og holdes i snor. Mange hoteller, ferielejligheder og feriehuse tillader hunde, selvom der kan være et ekstra gebyr. Med disse formaliteter på plads, kan din ferie begynde.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her