DCU-Camping Holstebro - aktiviteter

Sommer, sol og samvær

På DCUs campingpladser har lejrcheferne lagt sig i selen for at lave aktiviteter, så både børn og voksne har noget at glæde sig til i sommerferien.

Børnenes skolesommerferie nærmer sig med hastige skridt, og forhåbentlig står den på stabilt vejr, sol og 25 grader de kommende uger, så Danmark og DCUs 20 campingpladser kan vise sig fra sin bedste side. 

Sommeren er samtidig lig med årets travleste periode på DCUs campingpladser med mange glade gæster og talrige aktiviteter på pladserne, som du kan se nogle eksempler på her i magasinet. Husk at du altid kan læse mere på dcu.dk om aktiviteterne på lige præcis den plads, som du og familien har tænkt jer at besøge denne sommer eller spørg i receptionen på pladsen, hvor personalet altid står klar til at hjælpe og orientere jer om aktiviteter, seværdigheder med mere. 

 

Musikken spiller 

Image
DCU-Camping Rørvig Strand - musik

DCU-Camping Rørvig Strand er i det musikalske hjørne, når der tre onsdage i juli inviteres til musikaften fra kl. 19 til 21. Den ene uge optræder duoen Fossing & Lambertsen med et bredt repertoire af forskellige genrer, mens det på to andre onsdage i juli er henholdsvis Anne Katrine Tove og Heine Mindstrup, der står for den musikalske underholdning. 

Hyggekrog 

Der lægges op til hygge i stor stil på DCU-Camping Kulhuse, hvor der hver onsdag i juli inviteres til hyggekrog med kaffe på kanden, hvor campisterne er velkomne til at medbringe brætspil, kortspil, håndarbejde eller bare få en hyggesnak med nogle af de andre campister. Hyggekrogen foregår fra 18.30 til 21. 

Køb mad eller lav den selv 

Mad skal der til, og på DCU-Camping Åbyskov Strand kommer der i juli en madbod på pladsen hver tirsdag og torsdag fra 17 til 19, hvor du kan købe aftensmaden, hvis du vil holde fri i køkkenet. Også på DCU-Camping Odense er der lækker mad til salg om mandagen i ugerne 26, 27 og 28, hvor den står på henholdsvis helstegt pattegris, stegt flæsk og wienerschnitzel. På DCU-Camping Holstebro Sø tændes der hver lørdag kl. 18 i sommerferien op i den store fællesgrill, hvor campisterne medbringer egen mad, som nydes med de andre campister. 

SE MERE PÅ DCU-CAMPINGPLADSERNES EGNE SIDER

I det kreative hjørne 

På flere af campingpladserne er der kreative værksteder i sommerferien. På DCU-Camping Åbyskov Strand inviteres der på krea-værksted alle lørdage kl. 13 i sommerferien, mens det på DCU-Camping Odense foregår om tirsdagen i opholdsstuen. På DCU-Camping Holstebro Sø er der i uge 27 perlesjov om mandagen, og om tirsdagen står den på formiddags-krea med perler og tegneredskaber. 

Børnebagedyst 

Vi har vænnet os til at se både små og store amatørbagere på TV i bedste sendetid, og måske går der også en dygtig bager eller to rundt på DCU-Camping Kulhuse, hvor der onsdag 17. juli inviteres til børnebagedyst. Alle børn inviteres til at bage en kage, som de medbringer på dagen, og hvor en faglært efterfølgende bedømmer kagerne ud fra smag og udseende. 

Skattejagt og dyr i søen 

DCU-Camping Holstebro Sø ligger, som navnet antyder, ved en sø, som dog hedder Vandkraftsøen, men uanset navnet er søen et godt sted at lede efter dyr og insekter, og det er netop, hvad der skal ske mandag 8. juli klokken 14. Ved fælles hjælp forsøger de naturglade børn og voksne sammen med pladsens folk at gætte arterne og blive klogere på, hvad der lever i søen. Dagen efter er der flere dyr på programmet på i Holstebro, når der er skattejagt med dyretema. Skattejagten går igen hver tirsdag i sommerferien på DCU-Camping Holstebro Sø, hvor temaerne senere er cirkus, verden og sport. 

Cirkus og børneshow 

I løbet af sommeren optræder Cirkus Solvej med gøgl, komik, jonglering og ildshow på såvel DCU-Camping Gjerrild Strand, DCU-Camping Hesselhus og DCU-Camping Ålbæk Strand. På DCU-Camping Gjerrild Strand er det 21. juli, på DCU-Camping Hesselhus sker det 26. juli, og på DCU-Camping Ålbæk Strand kommer Cirkus Solvej tirsdag 9. juli, mens det dagen efter, onsdag 10. juli, er Bo og Nuller, som underholder på DCU-Camping Ålbæk Strand med deres musikalske børneshow. Bo og Nuller optræder også onsdag 17. juli og onsdag 24. juli i Ålbæk, alle tre onsdage er det klokken 19.30. 

Brandbilerne kommer 

Brandbiler og blå blink tiltrækker altid nysgerrige blikke, og på DCU-Camping Rørvig Strand kan både børn og voksne få lov at komme helt tæt på, når brandbilerne dukker op på campingpladsen. Det sker hver torsdag kl. 13 i juli. 

 

Tag toget eller løb selv 

Image
DCU-Camping Åbyskov Strand - tog

 

På DCU-Camping Åbyskov Strand kører toget Futte rundt på pladsen på mandage, onsdage, fredage og lørdage i juli måned, så passagererne kan komme rundt på pladsen og blandt andet nyde udsigten over havet og de to splinternye servicebygninger, som er bygget hen over vinteren og blev indviet ved et arrangement i midten af april. Hvis man hellere vil løbe selv, er det også en mulighed, for onsdag 3. juli er der kondi-bingo på DCU-Camping Åbyskov Strand, hvor ruten er cirka 4 kilometer. 

Børnedisko

På DCU-Camping Rørvig Strand kan børn og unge få luftet danseskoene, når der inviteres til børnedisko mandag 29. juli. Arrangementet er delt i to, så der er børnedisko fra 18.30 til 20 for de små, mens det er fra kl. 20-21 for de større børn. 

På jagt efter ord og bogstaver 

Mange af os bruger ferien til at koble fra og ikke lave mere end højst nødvendigt, men det kan alligevel være rart at holde de små hjerneceller lidt i sving, og det sørger de for på DCU-Camping Ålbæk Strand, hvor der er ord- og bogstavjagt på campingpladsen om torsdagen i juli.

SE MERE PÅ DCU-CAMPINGPLADSERNES EGNE SIDER

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her