Outwell, campingudstyr, campingvarmer, terassevarmer, campinggrej

Hold varmen på camping

Kølige morgener og aftener i (for)teltet hører nu fortiden til. Outwell arbejder for at give campister en udendørsoplevelse med hjemlig komfort, hvor gulvtæpper og varmeapparater sikrer, at dit telt og fortelt holder sig lunt og rart uanset vejret.

Campingvarmer med blødt lys
Outwell camping-/terrassevarmere er lige så velegnede i et telt eller fortelt som i en åben eller lukket tilbygning eller en have. Etna og Fuji-terrassevarmerne til 230 V giver omgående sikker, lugtløs varme ved hjælp af halogenelementer, samtidig med at de afgiver et blødt, orange lys, der fortrænger mørket. Begge har en praktisk ledning på 1,9 m med formonteret stik, og den lette, stærke aluminiumsskærm kan hænges sikkert op ved hjælp af en hængekrog for enden af den solide kæde. Etna har én indstilling på 700 W, mens man på den større Fuji kan vælge mellem 600 W og 1.500 W.

Image
Outwell, campingudstyr, campingvarmer, terassevarmer, campinggrej

 

Gulvvarmetæpper til de kolde fødder
Gulvvarmen er flyttet udenfor, efter at Outwell introducerede elektriske gulvvarmetæpper i 2006. Siden har Outwell bestræbt sig på at udvikle en opvarmet version, der kan imødekomme de mange opfordringer fra familier, som gerne vil have lune fødder, når temperaturen falder. Det elektriske gulvvarmetæppe til brug under borde og stole giver en jævn varme på 35 °C, der holder fødderne varme, når man sidder ned i længere perioder. Gulvtæppet har en quiltet, slidstærk overside, der garanterer langtidsholdbar luksus, og skridsikre knopper under bunden for at undgå, at det bevæger sig. Det transporteres i sin egen transporttaske.

Image
Outwell, campingudstyr, campingvarmer, terassevarmer, campinggrej

 

Det elektriske gulvvarmetæppe er en del Outwells gulvtæppekollektion, som byder på en lang række valgmuligheder afhængig af anvendelse og telte. Kollektionen indeholder et luksuriøst isoleret 3-lagsgulvtæppe, der er udviklet til de eksklusive Outwell Premium og Smart Air-telte og har et isolerende lag af PU-skum mellem en PVC-bund og en blød fleeceoverside. Andre gulvtæpper i kollektionen omfatter en fleece-version og et blødt, men slidstærkt fladvævet lylex-gulvtæppe.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her