Helårsvogn kobler din smartphone og campingvogn sammen

Nyt standardudstyr i Adria’s campingvogne, gør dig i stand til at styre musikken via din smartphone eller tablet, og i de største modeller kan du også fjernbetjene dit varmeanlæg

En smartphone er efterhånden hvermandseje og meget mere end bare en telefon, derfor er Adria gået ind i en helt nye æra med gadgets, der kobler din smartphone og campingvognen sammen.

Skal du se film i campingvognen lyder det klart bedre når den afspilles gennem et sæt gode højttalere, frem for en hvislende højttaler indbygget i telefonen, på tablet eller på computeren. 
– Gode lyde er lige netop hvad du nu får i den nye Alpina, der nu er standard-udstyret med Adria’s nye Bluetooth Controller, forklarer Per Højgaard fra Adria Danmark.
Med den, kan du sende lyden fra din smartphone eller tablet ud over vognens højttaleranlæg.

Varm vogn ved ankomst
I Alpina-vognene på 7,5 meter og derover, er varme-fjernbetjeningsmodulet ”ALDE Smart Control” også en del af standardudstyret.
– Via mobiltelefonen aktiverer og justerer du dit varmeanlæg i campingvognen. Tænd for varmen om morgenen inden du pakker bilen, sså er vognen dejlig lun når du når frem til campingpladsen, fortæller Per Højgaard.

De mindre Alpina’er kan også leveres med Smart Control til en merpris på 4.500 kr. Men så er udstyret også monteret og klar til brug.

Lysstyringsmoduler
Med Alpina-seriens forvandling, har man blandt andet også haft fokus på lysdetaljerne, og her har den nye LED-teknologi åbnet op for nogle unikke designmuligheder der gør, at de nye lysstyrings-moduler kan betjenes flere steder i vognen. Man kan ligeledes gemme favoritindstillingerne så de valgte lamper tændes med den styrke man har forudbestemt, og lyset kan dæmpes, så man opnår den helt rette stemning.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her