Concorde, autocamper, Charisma, Centurion, luksus, luksusautocamper, Autocamp

Gang i salget af luksusautocampere i Danmark

Markedet for luksusautocampere har igennem de seneste år været nærmest ikke eksisterende. Danskerne har valgt at prioritere deres økonomi anderledes. Nu efterspørges der igen luksus og høj komfort af de danske campister.

Flere og flere efterspørger luksus
Johannes Dahl fra Autocamp i Låsby ved Aarhus fortæller:
– Vi har igennem mange år haft forhandlerskabet af luksusautocampermærket Concorde. Igennem de seneste år har salget været meget stille, men inden for det seneste halve år er interessen steget enormt. Normalt har vi ikke den store efterspørgsel efter luksuscampere, men på det seneste har vi faktisk solgt hele to stk. Den ene, der er blevet solgt, er en Concorde Charisma 850L med Iveco Daily 3,0 JTD 170 HK-motor (fås med 186/205HK). Den er knap 9 meter lang, 2,4 meter bred og har en totalvægt på 6.500 kg. 

Image
Concorde, autocamper, Charisma, Centurion, luksus, luksusautocamper, Autocamp

 

– Concorde Charisma er Concordes mellemstore Liner-klasse udført i branchens bedste materialer og meget høj kvalitet. Charisma-serien byder på seks forskellige indretninger med et hav af muligheder, når det gælder udstyr, design og layouts. Concorde går aldrig på kompromis med kvaliteten. Og det ses også meget tydeligt i den anden camper, der blev solgt. Her er der tale om det ypperligste inden for autocampere. Det er en Concorde Liner Plus 995L med en Mercedes-Benz Atego 7,7L 299 HK-motor. Den har en totallængde på 10 meter, en bredde på 2,45 meter og en totalvægt på 11.990 kg. Med en egenvægt på 8.890 kg må man sige, der er lasteevne nok. 

Image
Concorde, autocamper, Charisma, Centurion, luksus, luksusautocamper, Autocamp


 

Johannes Dahl fortæller videre:
– Concorde Liner Plus er Concordes store Liner-klasse, i kompromisløs kvalitet med en utrolig høj standard. Her får man virkelig valuta for pengene, og hvis man gerne vil have det der ekstra, så er det denne liner, man skal kigge på. Der er brugt de bedste materialer, og da man ikke skal tænke så meget på vægten, er der ikke sparet på noget. Hvis man gerne vil se det store udvalg, som Concorde har og med egne øjne se hvilke fantastiske autocampere det er, kan vi helt klart anbefale, at man tager sig en tur til den store messe i Düsseldorf her i slutningen af august. Her har Concorde en stor stand med mange af deres campere og linere udstillet. Hvis I gerne vil mødes til en uforpligtigende snak, står vi altid til rådighed hos Autocamp i Låsby. Her vil vi også i løbet af 2017 begynde at få Concorde i vores faste udstilling, slutter Johannes Dahl.

Image
Concorde, autocamper, Charisma, Centurion, luksus, luksusautocamper, Autocamp

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her