Carado, autocamper

Autocamp får Carado i folden

Autocamp i Låsby udvider sortimentet med yderligere et autocampermærke.

Tekst: Torben Brandt

Fire autocampermærker bliver til fem, når Autocamp bliver forhandler af det tyske mærke Carado, som Hymer står bag. 
I forvejen sælger Autocamp mærkerne Adria, Karmann, Eura Mobil og Concorde. 1. juli 2018 udvides sortimentet med Carado, der hidtil har været forhandlet af PB Autocamper i Allingåbro. 

Meget vogn for pengene
Sælger hos Autocamp, Lasse Petersen, glæder sig over udsigten til at få endnu en vare på hylden i Låsby.

– I forhold til vores forretning gør det, at vi får en bredere palet og et større udvalg. Carados største force er, at det er et Hymer-produkt i høj kvalitet til utrolig gode priser, og samtidig har mærket nogle meget interessante indretninger med både enkeltsenge og queen-bed, siger Lasse Petersen.

– Carado er også stærk på de mindre vogne, blandt andet kassevognene, der er et marked, som boomer ude i Europa, og hvor vi også her i Danmark mærker en klart stigende efterspørgsel, tilføjer Lasse Petersen. 

Regn med lidt ventetid
Autocampernes voksende popularitet på europæisk plan betyder, at man kan blive nødt til at væbne sig med en smule tålmodighed, hvis man gerne vil have fingre i en ny autocamper.

– Vi får et lager af Carado-vogne i vores butik, men ellers skal man regne med en ventetid på cirka tre måneder, fra man bestiller, til man får sin nye vogn. Det gælder ikke kun for Carado, men også de øvrige mærker, siger Lasse Petersen. 

Carado-vognene begynder fra cirka 440.000 kr. for en kassevogn, mens de lidt større Carado-autocampere har en startpris på cirka 505.000 kr. 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her