billed af torsk

Øresundsakvariet

Få 15 % rabat på entrébilletten for 4 personer inkl. kortholder

Adresse
Øresundsakvariet
Strandpromenaden 5
3000 Helsingør
Info
15 % rabat for 4 personer inkl. kortholder
Annonce

Øresundsakvariet er et saltvandsakvarium, propfyldt med nogle fantastiske dyr, som netop lever i den unikke, nyoprettede naturnationalpark Øresund.

Akvarierne er lavet som naturtro rekonstruktioner af de rigtige levesteder på bunden af Øresund, og arterne bliver jævnligt udskiftet, alt efter årstiden.

Hver dag kan du opleve, at dyrene i akvarierne bliver fodret, og når børnerørebassinets fisk skal have mad hver dag kl. 11.00, må du gerne hjælpe til.

I ferierne er der mange ekstra aktiviteter og oplevelser for hele familien. Blandt andet sjove konkurrencer i akvariet, hvor du kan teste din viden om havdyr, du kan deltage i "Rør ved levende dyr"-arrangementer "behind the scenes" og meget mere.

Oplev også deres Vandlaboratorium, som viser dig en bid af Øresund, og hvor du kan komme helt tæt på det unikke fiske- og dyreliv.

Samtidigt er du velkommen til at fange fisk og krabber med net og krabbefanger - bare du passer godt på fangsten og sætter det ud igen, når du har kigget på det. 

I sommerhalvåret kan du tage på guidede krabbefisketure på havnen i Helsingør, eller du kan booke (online booking) dig ind på havsafariture og tage med de dygtige naturvejledere ud på det smukke Øresund i en stor RIB, hvor man kigger efter både marsvin (hval), sæler, tunfisk og havfugle m.m.

Indholdet på denne side er kun for DCU-medlemmer

Du kan se typer af medlemskaber og melde dig ind lige her

Log ind

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her