DCU - Nordbornholms Røgeri

Medlemsfordel

Nordbornholms Røgeri

DCU-medlemsrabat på buffet

Adresse
Nordbornholms Røgeri
Kæmpestranden 2
3770 Allinge
tlf. 5648 0730
Info
DCU-medlemsrabat på buffet
Annonce

Nordbornholms Røgeri!

Nordbornholms Røgeri i Allinge på Bornholm har rødder dybt forankret i den bornholmske, helt tilbage fra 1898. Fra starten var det et traditionelt bornholmsk røgeri, som stort set kun lavede røgede sild til københavnerne.

I midten af 1960’erne blev røgeriet solgt af Fru Madsen til Arne Jacobsen, som udbyggede det lille røgeri i flere omgange, sidst i 1976. Arne valgte i 2002 at sælge røgeriet til de nuværende ejere Jesper Jensen og Carsten Grønning. Røgeriet har siden da undergået flere om og tilbygninger, således at røgeriet i dag fremstår som en moderne virksomhed med respekt for det gamle.

 

Billede
DCU - Nordbornholms Røgeri

Røgeriet ligger helt ned til klipperne, i Allinge, men alligevel midt i den bornholmske natur. Her har du mulighed for at nyde en nyrøget sild eller andet fra røgeriets store udvalg.

Når du sidder i restauranten har du fri udsigt ud over Østersøen. Den lækre buffet, bestående af mange delikatesser og Bornholmske specialiteter, er bygget op omkring en stor klippe der stikker op midt i restauranten.

Atmosfæren er afslappet og behagelig med plads til hele familien, og børnene har rig mulighed for at kunne boltre sig i den frie natur i udenomsarealerne.

 

Billede
DCU - Nordbornholms Røgeri

Som DCU-medlem får du rabat på den store buffet. Fremvis dit DCU-medlemskort før bestilling, så kan du få deres store buffet til kr. 218,- pr. person (normalpris 249,-).

Der er ingen begrænsning i antal, men det bare betales samlet for alle personer, af kortholder.

Åbningstid: 1. april 2023 til 29. oktober 2023