Medlemsfordel

Bornholms Middelaldercenter i Gudhjem

Adresse
Bornholms Middelaldercenter
Stangevej 1, Østerlars
3760 Gudhjem
Tlf. 56 49 83 19
Info
10 % rabat for fem personer
Annonce

Bornholms Middelaldercenter, Østerlars/Gudhjem

På Bornholms Middelaldercenter venter der et hav af sjove oplevelser. Besøg den overdådige stormandsgård eller det fattige bondehus. Mød middelalderens folk, lær de gamle håndværk, vær med til kanonaffyring, tag en tur i gabestokken, eller prøv ridderens rustning og adelsdamens kjole.

Glem alt om de støvede historiebøger og rejs selv tilbage til middelalderen. 

Uanset hvornår du besøger Middelaldercenteret, er der noget at lave. Uden for skolernes ferier er der et fast program med guidet tur, kanonaffyring og bueskydning - foruden alle de andre aktiviteter, du kan prøve selv. I påske, sommerferie og efterårsferie vækkes middelalderen til live med stormænd, håndværkere, bønder, gejstlige og soldater, som hellere end gerne fortæller om deres liv i det 14. århundrede. Hver dag i juli måned er der et familieshow (teater for de mindste), og i uge 29 holder vi træf, hvor gøglere, musikere, skidt- og godtfolk bebor centeret i ægte markedsstemning.

Nyheder: Sørøverne i Østersøen har gjort deres indtog på centeret og du kan komme på sørøverskole alle dage i sommerferien. Eller tag på skattejagt rundt på hele øen i søgen efter Eskilds Testamente. Glæd jer til en eventyrlig oplevelse!

I Middelaldercenterets kiosk kan der også købes billetter til guidede ture på Hammershus med 25 % rabat. 


Husk dit medlemskort!

Besøg Bornholms Middelaldercenter