Egeskov

Medlemsfordel

Besøg Egeskov og det nye Camping Outdoor Museum

Som medlem af DCU har du mulighed for at få rabat på årskort, hvis du køber det i løbet af maj og juni 2021.

Adresse
Egeskov
Egeskov
Egeskov Gade 18
DK-5772 Kværndrup
Info
Rabat på Egeskov årskort
Annonce

Det er ikke altid nok med et besøg på Egeskov, som byder på et væld af oplevelser for hele familien. Køb et Egeskov Årskort og få eksklusivrabat som DCU-medlem.

Det er ikke altid, at ét besøg er nok til at opleve hele Egeskov. Man kan bruge timer med ungerne i Legeskoven, fordybe sig i udstillingerne eller gå på opdagelse på det fine gamle renæssanceslot. For slet ikke at nævne Egeskovs fantastiske have, som er i konstant forvandling og er et besøg værd til alle tider.

Egeskov byder også på et væld at events, tag til en stemningsfuld Sankthansaften i Den Engelske Have, se tusindvis af motorcykler til MC-træf, bliv skræmt fra vid og sans til (u)hyggelig Halloween, gå på opdagelse i hundredvis af boder til Julemarked og se det smukkeste lys til LUMINIS.

Se mere på www.egeskov.dk

Nyt Camping Outdoor Museum

Egeskov og DCU har indgået et helt unikt samarbejde og sammen skabt Europas første Camping Outdoor Museum. Helt eksklusivt får DCU-medlemmer rabat på Egeskov Årskort i maj og juni måned 2021.
Med et Egeskov Årskort kan du opleve museet og gå på opdagelse i naturen. Bliv inspireret til flere oplevelser udenfor og tag med på en tidsrejse indenfor camping og outdoor.

Indholdet på denne side er kun for DCU-medlemmer

Du kan se typer af medlemskaber og melde dig ind lige her

Log ind