Foto: Ard Jongsma, Still Words

Fem hjerter til DCUs Camping Outdoor Museum i Politiken

Dagbladet Politiken har besøgt Camping Outdoor Museum ved Egeskov – og anmelderen var meget begejstret.

Af Kirstine Krefeld

1. maj 2021 slog dørene op til det nye, kæmpestore Camping Outdoor Museum, som DCU har åbnet i samarbejde med Egeskov på Fyn.

Siden åbningen for to år siden har mange glade besøgende været igennem den store hal, og det gælder også Dagbladet Politiken. Avisens anmelder, Niels Pedersen, som skrev begejstret om museet:

 Det nye museum handler lige så meget om ferier og ferieminder som om grejet, der drømmene til virkelighed. Det er fyldt med campingvogne og telte af alle slags og tegner et billede af en ferieform, som både er konstant og har forandret sig markant de seneste 100 år.

– Samlingen åbner på et godt tidspunkt. Mange har (gen)opdaget regionale og lokaleferiesteder, og det frie liv virker ekstra tiltrækkende.

– DCU er medafsender af Camping Outdoor Museum, og den store hal ligner en blanding af et messeområde og en campingplads. På en god måde. Der er tydeligvis kælet for præsentationen og arbejdet med naturen som grundtema. Indbydende stillet op og i stand til at fortælle genkendelige historier og sætte gang i drømmene’.

Det er muligt at tage turen ned ad Mindernes Boulevard og smugkigge ind i fremtidens camping på det nye Camping Outdoor Museum året rundt.

Læs mere om museet her

Egeskov har åbent hele året - find åbningstider m.v. her på Egeskovs hjemmeside

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her