Gjerrild Strand

DCU-Campingpladser

Bestil campingferien - her til foråret eller sommeren

En forlænget weekend, en helligdagsferie eller sommerferien? Det er en god idé at bestille nu, hvis du skal være sikker på at få din favoritplads.

Men hvilken plads er egentlig din favorit? Skal den ligge direkte til stranden, eller vil du hellere have en pool? Vil du være tæt på et pulserende byliv – eller foretrækker du små, rolige pladser?

Danmarkskort med pladser
 

Der er 20 DCU-Campingpladser fordelt rundt i Danmark, der alle har masser at byde på. Men nogle skiller sig ud, fordi de har noget særligt. Find dem her:

 

Strand
DCU-Camping Flyvesandet Strand


Direkte til stranden

Elsker du at være tæt på strand og saltvand, og skal du holde sommerferie i Danmark, er her de DCU-campingpladser, der har direkte adgang til lækre strande.

Her er der direkte strandadgang

 

Ebeltoft pool
DCU-Camping Ebeltoft - Mols


Her er swimmingpool

Hvis du er en rigtig vandhund, er camping og pool en fantastisk kombi. Find dit indre badedyr frem, og gå på opdagelse blandt nogle af de DCU-Campingpladser, der har pools.

Her er swimmingpool!

 

Nyhavn
 

Tæt på storbyen

Er du vild med shopping, kultur og et pulserende storbyliv? DCU har pladser helt tæt på Danmarks tre største byer. Og der er to, der ligger en halv times kørsel fra storbyer, og en enkelt, hvor storbyen er lige over grænsen.

Tæt på storbyen

 

Holstebro
DCU-Camping Holstebro Sø
 

Små og rolige pladser

Det er småt, det er godt – og det er super hyggeligt! På DCUs mindste campingpladser er der masser af ro, dejligt samvær og naturligt nærvær.

Små og rolige pladser

 

Ebeltoft


Købstæder og sommerbyer

De gamle, danske købstæder er charmerende og spændende. Og så er det rigtige sommerbyer, hvor du kan slentre gennem de gamle gader, og hvor en stor vaffelis altid er inden for rækkevidde. DCU har en lang række pladser, der ligger ved købstæder og sommerbyer.

Købstæder og sommerbyer