Bornholm

Vær trendy med DCU

Det kan jo lyde helt omvendt, at det skulle være smart at være nostalgisk, men det er ikke desto mindre en af de tendenser, der tegner sig i forhold til fremtidens campister. Måske kan du spejle dig i en eller flere af de nye trends?

Af Kirstine Krefeld

Opsøg komfort

Identificerer du dig som ”komfortsøger”, så kan det være, at DCUs luksushytter er løsningen for dig – midt i smuk natur og samtidig med alt fra komfortable senge, opvaskemaskine, stort TV og perfekt til både par på jagt efter lidt romantik og børnefamilier med lyst til både sommerhusluksus og legekammerater på legepladsen.

 

Image
Luksushytter Rørvig

 

Oplev nostalgi og nærvær

Bornholm er det godt billede på vaskeægte nostalgi og barndommens simple glæder – en badetur, den daglige Krølle Bølle-is, klatring på klipperne, røget fisk og nærmest uberørt natur. Krølle Bølle-isen er tilbage i produktion på Bornholm – og så mangler du bare et sted at bo, og her byder DCUs campingplads DCU-Camping Rønne Strand – Galløkken, lige uden for Rønne, på ægte, nostalgisk campingstemning med sine unummererede standpladser, skyggefulde bevoksning og direkte adgang til stranden.

Image
DCU-Bornholm

 

Nyd natur og stilhed

Er du naturspotter, så er et besøg på DCUs nyeste campingplads, DCU-Camping Lyngvig Strand et must. Den er Danmarks største, hvad angår areal, så her får du masser af natur, plads – og nemt ved at finde et roligt sted. Den ligger lige ud til Vesterhavet, der både lader sig gå tur ved og bade i. På dage uden for højsæsonen kan det føles, som om du kun deler kysten med fuglene.

 

Image
DCU-Lyngvig

 

Få inspiration til action og unikke oplevelser

Elsker du udendørs aktiviteter, og vil du gerne have inspiration til action og outdoorliv så tag en tur til Egeskov på Fyn og besøg det kæmpestore, spændende campingmuseum, som er blevet til i et samarbejde mellem Egeskov og DCU. Ud over nostalgi og nutidscamping får du også bud på fremtidens camping, og her kan trendsætterne drømme sig væk – og bl.a. opleve safari-luksustelte indefra.

 

Image
Camping Outdoor Museum

 

Start en trend

Med Pintrips guide i den ene hånd og dit DCU-medlemskort i den anden har du nogle helt særlige oplevelser inden for rækkevidde – oplevelser som ikke så mange har prøvet endnu, og som er lige noget for trendsætterne. Pintrip er en oplevelsesguide for autocamperentusiaster, og den giver adgang til lokale oplevelser, som, du ikke vidste, fandtes. Vær gæst på f.eks. vingårde, gårdbutikker, destillerier og små museer og lær de mennesker at kende, som står bag. Nyd lokale specialiteter og lokalt producerede varer. Se mere på pintrip.dk

Image
Pintrip

 

Hold klimavenlig ferie

De bæredygtige vil gerne skåne miljøet og klimaet, og en måde at gøre det på er at blive inden for landets grænser og tage på f.eks. cykel- eller vandreferie. Heldigvis har DCU hele 20 campingpladser i Danmark – foruden en lang række samarbejdspladser, hvor du som medlem af DCU også får rabat på overnatning. Vil du gerne ud at vandre i lokalområdet i godt selskab, så har DCUs formand Anne Vibeke Isaksen de sidste år snøret vandrestøvlerne og ført an på vandreture rundt om i landet. Hold øje med, om hun også gør det i år – tilmeld dig DCUs nyhedsbrev, hvis du ikke allerede har gjort det.  

 

Image
gå så går det nok
Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her