Der kan overnatte op til seks personer i de lækre mobilehomes på DCU-Camping Holstebro Sø.

Tag familien med på luksus-camping på DCU-Camping Holstebro Sø

Forkæl familien med en tur til DCU-Camping Holstebro Sø, hvor I bl.a. kan bo i lækre, nye mobilehomes med plads til op til seks personer. Camping med familien på luksusmåden.

For gæster med hang til luksus har DCU-Camping Holstebro Sø den helt rette vare på hylden: To mobilehomes på 32 kvadratmeter med en 24 kvadratmeter stor overdækket terrasse, perfekt til morgenkaffen.

– Det giver en mere luksuriøs overnatningsmulighed, som, vi håber, vil kunne appellere til blandt andet turister og golfspillere. Vi har tre rigtig gode golfbaner i området, og dette tilbud giver os en mulighed for at tiltrække nogle af dem, der ellers ville vælge et hotel i stedet for. Derudover er de oplagte til par, som ønsker en romantisk overnatning, og til børnefamilier, siger Trine Kragelund, der er ny lejrchef på DCU-Camping Holstebro Sø sammen med sin mand Mahmoud Hamad.

Ud over de to mobilehomes er otte hytter på den bynære campingplads renoveret for nyligt, så standarten er i top. 

 

Overnatningsmulighed er et spændende supplement

Image
De to mobilehomes på DCU-Camping Holstebro Sø stod klar til de første overnattende gæster i 2018.
Begge de to mobilehomes har bad og toilet samt veludstyret køkken med stort køleskab. Der er værelse med dobbeltseng, et værelse med to enkeltsenge samt mulighed for yderligere to overnatningspladser i stuen.

– Der er plads til i alt seks overnatninger, men vi sælger dem som fire plus, siger Trine Kragelund. 

Hun ser de to mobilehomes som et spændende supplement til DCU-Camping Holstebro Søs eksisterende overnatningstilbud som eksempelvis hytterne, der både er med og uden toilet og bad. 

– Vi kan mærke en ret stor efterspørgsel på vores hytter med toilet, men faktisk er der også en anden kategori gæster, der foretrækker overnatninger i hytterne uden bad og toilet. De to mobilehomes er et rigtig fint supplement til de eksisterende hytter, som vi er meget glade for, fastslår Trine Kragelund. 

 

Mobileholmes rammer bredere målgruppe

I Holstebro Kommune, hvor DCU-Camping Holstebro Sø hører hjemme, er der glæde over det nye overnatningstilbud. 

– Det er dejligt at se DCU-Camping Holstebro Sø tage initiativ til at udvikle nye overnatningsformer og imødekomme gæsternes behov og ønsker på denne måde. Mobilehomes er én af mulighederne for at ramme en bredere målgruppe og dermed skabe grundlag for at øge overnatningskapaciteten for turister og dermed væksten i kommunen, siger Søren Olesen, der er formand for Erhvervs- og Turismeudvalget i Hostebro Kommune. 

– I udvalget finder vi det nødvendigt at arbejde med væksten i turismen ved konkret at øge antallet af feriehuse samt se på øvrige overnatningsformer, herunder hoteller, husbåde, campinghytter med mere. Og så er det jo skønt, at vores aktører selv efter 20 år i branchen er med på de nye trends, tilføjer han. 

De to mobilehomes er fabrikeret i Holland og derefter sejlet til Esbjerg, hvorfra de er blevet fragtet på en blokvogn til DCU-Camping Holstebro Sø. 

Du kan læse mere om priser og muligheder for at booke de nye mobilehomes her

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her