dwt, Luna Air, luftfortelt, fortelt, autocampertelt

Praktisk luftfortelt fra dwt til din autocamper

Dwt lancerer Luna Air-forteltet til hurtig og nem opsætning på din autocamper.

Mobilitet og fleksibilitet er to centrale kriterier for autocampister. Derfor er der ved valg af fortelt oftest fokus på hurtig og nem opsætning og nedtagning. Set i lyset af køretøjets maksimale nyttelast er en lav vægt et lige så vigtigt punkt. Luna Air fra dwt-Zelte opfylder alle disse forudsætninger: Luftslanger erstatter de almindelige stænger og giver en vægtfordel. Og en enkelt person kan sætte teltet op på få minutter, og skal kun bruge en smule kræfter til den medfølgende luftpumpe. Opsætningsvideoen viser, hvor hurtigt det går

20 procent rabat
Ud over de nævnte egenskaber har dwt endnu et argument, der taler for Luna Air: Det fritstående campertelt er en del af sortimentet ”dwt easy” og fås med en rabat på 20 procent. Easy-modellerne har fuldt grundudstyr og tilbyder et exceptionelt forhold mellem pris og ydelse i bedste dwt-kvalitet. Derved henvender producenten sig helt målrettet til prisbevidste kunder, der søger et telt med alt det vigtige inden for udstyr.

Mere plads samt isyet teltbund øger komforten
Luna Air har som standard en isyet teltbund. Den øger komforten og forhindrer fugt fra jorden samt insekter i at trænge ind i teltet. Samtidig er Luna Air meget lettere at holde rent – en fordel især ved dårligt vejr.

Image
dwt, Luna Air, luftfortelt, fortelt, autocampertelt


Forstykket på Luna Air har som standard et vindue af transparent folie med gardiner, og indgangsdøren kan rulles til side. For at luften i teltet kan opnå god cirkulation er hver af sidestykkerne ligeledes udstyret med et udluftningsvindue med netindsatser. På højre sidestykke kan den forreste halvdel rulles helt til side. Venstre sidestykke er fastsyet, vinduesafdækningen på udluftningsvinduet kan efter eget valg enten rulles halvt eller helt op. Bagstykket kan åbnes i siden i to bredder.

Tre luftkamre rejser Luna Air, alustænger spænder telttaget ud. En lang række opspændingsmuligheder med line og barduner giver stabilitet, så teltet også ind imellem kan blive stående alene på pladsen uden køretøj. Der medfølger teltdug og bund, tagstænger, opspændingsmateriale, dobbeltvirkende pumpe og en transporttaske. Som praktisk tilbehør findes der f.eks. et sovetelt, som dwt tilbyder for 585 kr.

Image
dwt, Luna Air, luftfortelt, fortelt, autocampertelt

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her