Fyn, DCU-Camping Åbyskov Strand, camping, campingplads, cykling, cykelruter, cykelture

Cykelruter på Fyn

Tag familien med på en cykelferie på Fyn og få den smukke og meget forskelligartede fynske natur ind under huden. Hele familien kan være med uanset alder og kondition, når I bevæger jer rundt i det flade landskab.

Undervejs vil I ofte møde det lille brune skilt med margueritten, som markerer de særligt afmærkede ”turistrute” - Margueritruten. Ad smalle snoede veje føres I gennem små hyggelige landsbyer med idylliske bindingsværkshuse og -gårde. De bløde bakker giver jer en smuk udsigt over markerne og et glimt af områdets mange imponerende herregårde. Overalt finder I spor fra fortiden i form af gravhøje og stendysser, ligesom de mange landsbykirker gemmer på interessante kalkmalerier og andet spændende interiør. Langs vejen frister små boder med frisk frugt og grøntsager, ligesom områdets mange frugtplantager og gårdbutikker tilbyder friskpresset most og frugt af egen avl.

På Fyn er der aldrig langt til skov og strand, og efter en hyggelig cykeltur kan I nyde en forfriskende dukkert i noget af Fyns bedste badevand eller finde en skyggefuld plet at nyde madpakken. 

Et godt udgangspunkt for jeres cykelferie på Fyn er DCU-Camping Odense, som er centralt beliggende og et godt udgangspunkt for ture rundt på øen, idet den ligger i rimelig afstand til alle kystbyer og strande på øen.

Pladsen ligger i byens sydlige udkant nær frilandsmuseet ”Den fynske Landsby” og de rekreative områder ved Fruens Bøge.

Pladsen har nyere servicebygning og TV-opholdsstue. Der er swimmingpool, legepladser, hoppepuder, fodboldbane, volleyball, bordtennis, minigolf og hotspot. På helligdage og i børnenes skoleferie er der jævnligt aktiviteter for børn.

Ikke mindst har DCU-Camping Odensen en række mindre hytter, der er ideelle for overnatninger for cykelrejsende.

Idéer og inspiration til cykelferie på Fyn

DCU-pladser på Fyn
DCU-Camping Odense
DCU-Camping Åbyskov Strand
DCU-Camping Flyvesandet Strand

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her