Hytter på DCU-Copenhagen Camp "Absalon"

Ledige hytter på DCU-pladserne

På trods af stor efterspørgsel er det stadig muligt at booke en hytte på nogle af Danmarks bedste campingpladser. Se bare her.

Står du og mangler en campinghytte til en ekstra tur i Danmark, så har DCU ledige campinghytter på flere pladser.

Holstebro Sø

Her er ledige hytter af typen Budget. Hytterne er uden bad og toilet. Læs mere om hytten her.

Book hytte i Holstebro

DCU-Camping Holstebro Sø (tidligere DCU-Camping Mejdal) har flotte, moderne faciliteter med køkken, familierum, handicaptoilet m.m. Lille butik med hjemmelavet is, slushice, slik m.m. Løbende aktiviteter for alle aldre. Børnene kan boltre sig på legepladsen, hoppepuden eller i poolen.

 

Image

 

København, Absalon

På DCU-Copenhagen Camp har du og din familie mulighed for at kombinere komfort og oplevelser. I kan både hygge jer på pladsen og nemt tage på tur ind til byen. Rådhuspladsen ligger bare 20 minutter væk. Københavns gamle fæstningsværk Vestvolden, som var indgangsporten til København, ligger lige bag pladsen med sit store, grønne, rekreative område fyldt med naturoplevelser.

DCU har ledige 4- og 5-personers hytter. Læs mere om hyttterne her.

Book hytte på Absalon

 

Image
Hytter på DCU-Copenhagen Camp \Absalon\

 

Tag på camping i luksushytter

Til dig, der vil forkæle dig selv og familien lidt ekstra og nægter at gå på kompromis med komfort, har vi vores flotte luksushytter. Med dem har du din helt egen terrasse, eget badeværelse, køkken og stue og hele tre værelser, så både børn og voksne kan få deres eget. Hytterne giver dig det bedste fra både camping- og sommerhusferien. Du har alle campingpladsens faciliterer for dig selv og en rigtig god seng at sove i. Det er luksus!

Du kan booke luksushytterne campingpladserne nedenfor.

Image
De nye luksushytter på DCU-Odense City Camp er magen til dem, der står på DCU-Camping Gjerrild, hvor disse billeder stammer fra - fotografen er på vej til Odense. Foto: DCU

 

Gjerrild Nordstrand

På toppen af Djursland, få hundrede meter fra stranden, ligger DCU-Camping Gjerrild Nordstrand. Den skønne familiecampingplads har masser af faciliteter så som den store swimmingpool som er et kæmpe hit! Derudover er der trampoliner og naturligvis legepladser til børnene, som de rigtig kan boltre sig på. På campingpladsen finder du desuden topmoderne servicebygninger og mulighed for luksuriøs indkvartering i deres spritnye luksushytter. Trænger familien til en på opleveren ligger campingpladsen desuden tæt på Djurslands store attraktioner som Djurs Sommerland, Kattegatcentret og de store dyreparker.
 

Book din hytte på Gjerrild Nordstrand

 

Image

 

Odense City Camp

Ønsker du at tage på opdagelse i det fynske, er Odense City Camp helt perfekt til dig! Campingpladsen ligger i rolige og naturskønne omgivelser tæt på Fruens Bøge, det smukke Munke Mose-område og kun fire km til Odense centrum. Her er rig mulighed for at tage på udflugter med familien og få oplevelser i det fynske. Du kan eksempelvis leje en kano og se Odense fra åen, tage familien med på cykelture i den skønne natur eller tage til den zoologiske have i H.C. Andersens fødeby. Ikke nok med det tilbyder pladsen desuden noget helt særligt for børnene. Odense City Camp har nemlig sin egen miniatureby! Her kan de små lege store og være indbyggere i Mini-byen, der både gar pizzeria, ishus, købmand, skole, posthus, politistation og tankstation. På Odense City Camp flyver tiden let afsted og er oplagt for børnefamilier, der ønsker at slappe af og holde børnene beskæftigede. 
 

Book din hytte på Odense City Camp


Læs mere om campingpladsen her

Image
DCU-Odense City Camp

 

Rørvig Strand

Kun 200 meter til sandstranden på Nordvestsjælland ligger DCU-Camping Rørvig Strand i idylliske omgivelser. Ønsker du at tage på udflugt sammen med familien ligger campingpladsen blot 2,5 km fra handelsbyen Nykøbing Sjælland og 6 km den anden vej ligger sommerhus- og havnebyen Rørvig. På campingpladsen er der plads til hygge for de voksne og gode legeredskaber til ungerne. På campingpladsens legeplads er der både hoppepuder, klatrestativer og boldbaner, hvor de små kan møde nye kammerater og more sig på. Bliver man træt af at slappe af i Rørvigs klitter langs kysten, kan man eksempelvis besøge Sommerland Sjælland eller Anneberg-samlingerne.
 

Book din hytte på Rørvig Strand


Læs mere om DCU-Camping Rørvig Strand her

Image

 

Ålbæk Strand

Danmarks første natursvømmesø - det er lige hvad du finder på DCU-Camping Ålbæk Strand. Som noget helt særligt tilbyder campingpladsen det lækreste badevand helt uden klor og kemikalier. Perfekt til en frisk dukkert. Er du mere til havvand, er det heller ingen sag. Campingpladsen ligger lige ud til stranden, hvor du kan nyde det friske havvand. DCU-camping Ålbæk Strand ligger optimalt i forhold til ferieoplevelser i det nordjyske. Oplev Skagen, Grenen, Råbjerg Mile, Den tilsandede kirke og meget mere.  
 

Book din hytte på Ålbæk Strand


Læs mere om DCU-Camping Ålbæk Strand her

Image

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her