Jerupvej 15 . DK-9982 Ålbæk . +45 20 58 98 37 . aalbaek@dcu.dk
  • DA
  • EN
  • DE
  • NL
  • EN-GB
  • FR
  • IT
  • PT-PT
  • ES

200 kvm stor skøn

natursvømmesø og ny legeplads

Bo tæt på 

Skagen og de mange nordjyske attraktioner

En skøn naturplads nær
 

skov og strand

De nye luksushytter på DCU-Camping Ålbæk Strand er magen til dem, der står på DCU-Camping Gjerrild, hvor disse billeder stammer fra - fotografen er på vej til Ålbæk. Foto: DCU

Nyd ferien i en af de nye

luksushytter

Ålbæk ny legeplads

Ny legeplads

med hoppepude, svævebane, gynger og meget andet sjovt

Campingpladsen ligger lige ud til skøn strand og frisk havvand, men på selve pladsen finder du også Danmarks første natursvømmesø på 200 kvm. Søen er fri for klor og andre kemikalier, og er inddelt i en børnesektion, en lavvandsdel og en dybvandsdel. Pladsen har også i sommeren 2020 fået en ny stor legeplads med hoppepude, svævebane, gynger samt underholdning for de helt unge gæster.

Book dit ophold på DCU-Camping Ålbæk Strand her

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Book her

DCU-Camping Ålbæk Strand ligger lige ved en dejlig, børnevenlig badestrand og er omgivet af skov SAmtidig er du tæt på de mange, dejlige ferieoplevelser på toppen af Danmark med Skagen, Grenen, Råbjerg Mile, Den tilsandede kirke, Ørnereservatet, Hvide Klit-golfbane, og Løkken. Lige uden for døren er der afmærkede vandrestier og cykelsti i både nord- og sydgående retning - er du frisk, er der kun 20 km til Skagen. På havnen i Ålbæk kan du om morgenen se fiskerne lande deres fangst eller prøve, om du selv kan fange din aftensmad fra molen. I Skagen-Ålbækområdet er der masser af aktiviteter i hele sæsonen, også for børn.

Bliv medlem af DCU og spar masser af penge

Nyder du at tage på camping? Så er et medlemskab af Dansk Camping Union (DCU) en rigtig god idé. Danmarks store interesseorganisation for campister banker priserne ned og hjælper dig med tips og teknik. Som medlem af DCU holder du nemlig 30 procent billigere campingferie, og du kan tage dine børn under 12 år gratis med på DCUs campingpladser.

 

Bliv medlem

Spar penge

Gode tilbud på DCU-Camping Ålbæk

Her finder du vores aktuelle pakketilbud på overnatning samt tilbud fra alle vores samarbejdspartnere

Se alle tilbud her
Følg DCU-Camping Ålbæk Strand på Facebook
Besøg DCU-Camping Ålbæk Strand på Facebook

DCU-Camping Ålbæk Strand

Jerupvej 15
9982 Ålbæk
Danmark

+45 20 58 98 37

aalbaek@dcu.dk

Åbningstider

01.01-31.12
Se åbningstiderne i Informationen under FAKTA