Skærbyvej 2 . DK-4500 Nykøbing Sj. . +45 59 91 08 50 . roervig@dcu.dk

Ferieoplevelser med afslapning

Nyd naturen

200 meter til

skøn sandstrand

Tag familien med

ud i det grønne

DCU-Camping Rørvig Strand har fine faciliteter med baderum og køkken. Børnene kan hygge sig og møde venner på den store legeplads med hoppepuder, klatrestativ, bold- og petanquebane samt multibane og skak.

Book dit ophold på DCU-Camping Rørvig Strand her

Vi glæder os til at byde dig velkommen...

Book her

Smukke Nordvestsjælland

Området er smilende, idyllisk, typisk Nordvestsjællandsk med rig variation mellem eng, skov, mark og strand. Selve campingpladsen er ideel for familier med børn. Campingpladsen er omgivet af nåleskov. Handelsbyen Nykøbing Sjælland ligger kun 2,5 kilometer fra campingpladsen - 6 kilometer modsatte vej ligger Rørvig, som har en lille færgehavn, hvor man kan tage færgen over til Hundested. Sommerland Sjælland og Anneberg-samlingerne er blandt områdets naturligste udflugtsmål, når man bliver træt af at dase i klitterne ved den landstrakte Kattegatkyst. DCU-Camping Rørvig Strand har gode legeredskaber, hoppepuder og hytter til udlejning. En campingplads med gode offentlige transportmidler og rige oplevelsesmuligheder.

Ledige vintersæsonpladser

Vi har endnu ledige vintersæsonpladser på DCU-Camping Rørvig Strand. Alle vores forsæsonpladser, eftersæsonpladser samt helsæsonpladser er udlejet...

Gode tilbud på DCU-Camping Rørvig Strand

Her finder du vores aktuelle pakketilbud på overnatning samt tilbud fra alle vores samarbejdspartnere...

Se alle tilbud her

DCU-Camping Rørvig Strand

Skærbyvej 2
4500 Nykøbing Sj.
Danmark

+45 59 91 08 50

roervig@dcu.dk

Åbningstider

01.01-31.12
Se åbningstiderne i Informationen under OM OS

Læs vores pladsbrochure her