Skærbyvej 2 . DK-4500 Nykøbing Sj. . +45 59 91 08 50 . roervig@dcu.dk
  • DA
  • EN
  • DE
  • NL
  • EN-GB
  • FR
  • IT
  • PT-PT
  • ES

Ferieoplevelser med afslapning

Nyd naturen

200 meter til

skøn sandstrand

De nye luksushytter på DCU-Camping Rørvig Strand er magen til dem, der står på DCU-Camping Gjerrild, hvor disse billeder stammer fra - fotografen er på vej til Rørvig. Foto: DCU

Lej en af de nye

luksushytter

Camping på DCU-Camping Rørvig Strand

Tag familien med

ud i det grønne

DCU-Camping Rørvig Strand har fine faciliteter med baderum og køkken. Børnene kan hygge sig og møde nye venner på den store legeplads med hoppepuder, klatrestativ, bold- og petanquebane samt multibane og skak.

Book dit ophold på DCU-Camping Rørvig Strand her

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Book her

Besøg det smukke Nordvestsjælland

Landskabet omkring DCU-Camping Rørvig Strand byder på både eng, skov, mark og strand. Selve campingpladsen er ideel for familier med børn. Campingpladsen er omgivet af nåleskov. Den hyggelige handelsby Nykøbing Sjælland ligger kun 2,5 kilometer fra campingpladsen, og 6 kilometer i den modsatte retning ligger Rørvig, som har en lille færgehavn, hvor man kan tage færgen over til Hundested. Sommerland Sjælland og Anneberg-samlingerne er blandt områdets naturligste udflugtsmål, når man bliver træt af at dase i klitterne ved den landstrakte Kattegatkyst. DCU-Camping Rørvig Strand har gode legeredskaber, hoppepuder og hytter til udlejning. En campingplads med gode offentlige transportmidler og rige oplevelsesmuligheder.

Bliv medlem af DCU og spar masser af penge

Nyder du at tage på camping? Så er et medlemskab af Dansk Camping Union (DCU) en rigtig god idé. Danmarks store interesseorganisation for campister banker priserne ned og hjælper dig med tips og teknik. Som medlem af DCU holder du nemlig 30 procent billigere campingferie og kan tage dine børn under 12 år gratis med på DCUs campingpladser.

 

Bliv medlem

Gode tilbud på DCU-Camping Rørvig Strand

Her finder du vores aktuelle pakketilbud på overnatning samt tilbud fra alle vores samarbejdspartnere.

Se alle tilbud her
Følg DCU-Camping Rørvig Strand på Facebook
Besøg DCU-Camping Rørvig Strand på Facebook

DCU-Camping Rørvig Strand

Skærbyvej 2
4500 Nykøbing Sj.
Danmark

+45 59 91 08 50

roervig@dcu.dk

Åbningstider

01.01-31.12
Se åbningstiderne i Informationen under OM OS