Kabe Classic 520 XL – helårsvogn med teknikken er i orden

KABE Classic 520 XL KS er til dem der ønsker at give afkald på tilvalgsmulighederne af ekstraudstyr, og samtidig få en vogn til billigere penge

Til sæsonen 2016 er den helt store forandring på Kabe Classic 520 XL det nye udvendige design og den matte sølvramme omkring vinduerne. Classic modellerne har nu fået samme bagparti med de slanke LED baglygter og den grå stribe på sidepladen, som resten af KABE modellerne. Som noget nyt fås Classic nu også, med glatte plader og serviceklap som tilvalg.

Martin Kolst, der er salgschef hos Intercamp A/S, oplyser at tanken bag Classic er, at kunne tilbyde familier en rigtig helårsvogn med teknikken i orden, så den er effektiv både til vinterferien og sommerferien. Samtidig påpeger Martin Kolst, at Classic-serien har mere standardudstyr, end mange af de øvrige mærker har på deres ekstraudstyrslister.

Image

 

 

 


 

 

 

Classic 520 XL har plads til fire personer. Den franske dobbeltseng har god sovekomfort og er placeret bagerst i vognen. Toiletrummet findes lige ved siden sengen. Derudover kan der ekstra reddes op i den store rundsiddegruppe, så der bliver plads til to personer mere. Det glaslignende bord i højglans og de smarte og let tilgængelige opbevaringsrum under sofaerne er med til at understrege kvaliteten.

Myggenetsdør og tonede ruder med myggenet og mørklægningsgardin hører ligeledes til blandt standardudstyret samt en udvendig skiboks med en aflåselig serviceklap.

Køkkenet er rummeligt med mange opbevaringsmuligheder. Bl.a. med samt soft-close køkkenskuffer og moderne blankforkromede låge- og skuffegreb. Der er bl.a. mulighed for tilvalg af mikrobølgeovn og et stort køleskab med fryseboks.

KABE fås i fem modelserier – Classic, Ædelsten, Royal, Hacienda og Imperial.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her