DCU-Camping Rønne Strand - Galløkken ligger lige ved denne dejlige, finkornede sandstrand. Foto: Rasmus Schønning

rejseinspiration

9 danske pladser med lækker strand

Elsker du at tage på stranden, og skal du holde sommerferie i Danmark, så får du her en guide til 9 danske campingpladser med lækre strande.

DCU-Camping Rønne Strand - Galløkken, Bornholm
DCUs nyeste skud på stammen er DCU-Camping Rønne Strand - Galløkken, som åbner den 19. marts. Campingpladsen ligger direkte til havet med nærmest uforlignelige badeforhold og perfekte vandsportsmuligheder. Her er alt, hvad de fleste feriegæster sætter pris på: Skov, strand, hav, og resten af den unikke natur på Bornholm. 

Adresse: Strandvejen 4, 3400 Rønne. Læs mere om DCU-Camping Rønne Strand - Galløkken

 

Saltum Strand Camping, Nordjylland
Inden for gåafstand fra Vesterhavets vilde bølger og brede sandstrande, midt i den smukkeste natur, ligger Saltum Strand Camping. Saltum Strand er 200 meter bred, og du kan køre i bilen 25 km til hver side – mod Blokhus eller mod Løkken. Stranden er børnevenlig, men man skal jo altid være varsom alligevel. 

Adresse: Saltum Strandvej 141, 9493 Saltum. Læs mere om Saltum Strand Camping 

Billede
Saltum Strand, Nordjylland, lækre strande, autocamper på stranden


DCU-Camping Ålbæk, Nordøstjylland
Tæt ved pladsen findes en kilometerlang sandstrand lige op ad havnen. Beliggenheden i Ålbæk Bugt gør, at vandet er roligt og lavt, hvilket gør stranden særdeles børnevenlig. På grund af det rene vand har stranden også Blåt Flag. Gæster, der ikke ønsker at bade i havet, kan anvende pladsens 200 m2 store svømmesø. 

DCU-rabat 30 %

Adresse: Jerupvej 19, 9982 Ålbæk. Læs mere om DCU-Camping Ålbæk 

Billede
Harboøre Strand, Vesterhavet, Nordvestjylland, lækre strande, Danmark

 

Vejers Strand Camping, Sydvestjylland
Campingpladsen er en ideel ramme for ”lidt vildere camping”. Vejers Strand ligger kun 50 meter fra pladsen og er også meget populær blandt lystfiskere, der kan fiske direkte fra kysten. Fra pladsen er der ligeledes direkte adgang til store uberørte hede- og plantageområder. 

Adresse: Vejers Sydstrand 3, 6853 Vejers Strand. Læs mere om Vejers Strand Camping

Billede
Vejers Strand, Sydvestjylland, lækre strande

 

First Camp Lakolk Strand, Rømø
Campingpladsen ligger ikke langt fra den tyske grænse og er beliggende i Nationalpark Vadehavet, som er på listen over UNESCO’s verdensarv. På den største ø på vestkysten af Danmark ligger campingpladsen lige ned til klitterne og venter med en af de bredeste sandstrande i Europa. 

Adresse: Lakolk Camping 2, 6792 Rømø. Læs mere om First Camp Lakolk Strand

DCU-Camping Flyvesandet Strand, Nordfyn
Pladsen ligger direkte ved en af Nordfyns fineste sandstrande. Området hedder Agernæs og er et totalfredet fuglereservat. Området er som skabt til friluftsliv med mange muligheder for både vandring i sandklitterne, lystfiskeri og skovture. Campingpladsens beliggenhed ud til vandet giver gode muligheder for bl.a. drageflyvning og surfing.

DCU-rabat 30 %

Adresse: Flyvesandsvej 37, Agernæs, 5450 Otterup. Læs mere om DCU-Flyvesandet Strand Camp

Billede
Flyvesandet Strand, Nordfyn, lækre strande

 

Ballen Strandcamping, Samsø
En naturskøn plads beliggende på Samsøs østside lige ud til en dejlig sandstrand med badebro. På stranden er der gode forhold for al vandsport. Har du egen båd kan den ligge på stranden. Selve pladsen ligger som en naturlig del af landskabet mellem store træer og bakker.

Adresse: Strandskoven 7, 8305 Samsø. Læs mere om Ballen Strandcamping

Billede
Ballen Strand, Samsø, lækre strande, Danmark


DCU-Camping Rørvig Strand, Nordvestsjælland
Kun 200 meter fra en af Danmarks bedste badestrande ligger den familievenlige campingplads. Beliggenheden er ideel – midtvejs mellem købstaden Nykøbing Sj. og den hyggelige ferieby Rørvig, som har en lille færgehavn, hvor man kan tage færgen over til Hundested. Du kan gøre det rigtig nemt for dig selv og leje en af de nye luksushytter.

DCU-rabat 30 % 

Adresse: Skærbyvej 2, 4500 Nykøbing Sj. Læs mere om DCU-Camping Rørvig Strand

Vemmetofte Strand Camping, Sydsjælland
Pladsen har egen badebro, og der er ligeledes en tømmerflåde ved den sikre og meget børnevenlige strand. Stranden er omkranset af Gl. Bøge og Ege og ligger i Faxe Bugt. Der er sandstrand, og stranden bliver renset fra ca. 1. juni til medio august. 

Adresse: Ny Strandskov 1, 4640 Faxe. Læs mere om Vemmetofte Strand Camping