Vinkelvej 36 B . DK-8800 Viborg . +45 86 67 13 11 . viborg@dcu.dk
  • DA
  • EN
  • DE
  • NL
  • EN-GB
  • FR
  • IT
  • PT-PT
  • ES

Trimmet plads med velholdte

faciliteter

Skøn beliggenhed ved 

Sønder Sø

Masser af aktiviteter

for børn & voksne

Campingpladsen er vinterlukket. Vi glæder os til at byde jer velkommen d. 19. marts 2021.

DCU-Camping Viborg Sø har yderst velholdte faciliteter og er en meget trimmet campingplads. Der er legeplads, hoppepuder, minigolf, fiskemuligheder, bålplads, beachvolley, mooncarbane og en fin badebro i søen.

Book dit ophold på DCU-Camping Viborg Sø her

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Book her

Nyd både historiske Viborg, sø og skov

Med Sønder Sø som nabo og udsigt til Viborgs smukke historiske Domkirke med de to kendetegnende tårne er denne campingplads en perle i Jylland. Viborg vrimler med gode spisesteder og indkøbsmuligheder. Campingpladsen ligger smukt og fredfyldt i skøn natur og med Forstbotanisk Have og Nordisk Park som nærmeste nabo. DCU-Camping Viborg Sø har yderst velholdte faciliteter og er en meget trimmet campingplads. Der er legeplads, hoppepuder, minigolf, fiskemuligheder, bålplads, beachvolley, mooncarbane og en fin badebro i søen. Masser af aktiviteter som fællesspisning til kondibingo, lysestagestøbning, lagkageløb og pandekagebagning.

Bliv medlem af DCU og spar masser af penge

Nyder du at tage på camping? Så er et medlemskab af Dansk Camping Union (DCU) en rigtig god idé. Danmarks store interesseorganisation for campister banker priserne ned og hjælper dig med tips og teknik. SOm medlem af DCU holder du nemlig 30 procent billigere campingferie og kan tage dine børn under 12 år gratis med på DCUs campingpladser.

 

Bliv medlem

Velkommen til Viborg

Hygge, tidløs charme og masser af historie - den stolte kongeby i Jyllands hjerte har meget at byde på. Viborg er en af Danmarks ældste byer med spor helt tilbage fra oldtiden. I vikingetiden valfartede jyske folkestammer til Viborg, som betyder "helligt bjerg", for at handle og afgøre tvister - og for at ofre til guderne. Handelsfolk, krigere, håndværkere, pilgrimme og eventyrere kom vandrende, ridende og kørende hertil med heste og stude for at drage videre ad Hærvejen til de store handelspladser og helligdomme i syd. Frem til enevældens indførelse i 1660 blev alle danske konger hyldet på tinge i Viborg, og højadelige herremænd og katolske bisper smykkede byen med fornemme bygninger, bl.a. den karakteristiske domkirke med de to tårne.

Følg DCU-Camping Viborg Sø på Facebook
Besøg DCU-Camping Viborg Sø på Facebook

DCU-Camping Viborg Sø

Vinkelvej 36 B
8800 Viborg
Danmark

+45 86 67 13 11

viborg@dcu.dk

Åbningstider

19.03.2021 - 24.10.2021
Se åbningstiderne i Informationen under OM OS