WOW

WOW PARK - Skjern

25 % rabat

Adresse
WOW PARK
Billund
Havremarken 15
7190 Billund

Skjern
Løvstrupvej 1
6900 Skjern
Info
25 % rabat
Annonce

WOW PARK - Skjern - Den originale park - i den vestjyske natur 

WOW PARK Den vildeste lege- og forlystelsespark i skoven

Velkommen i WOW PARK Skjern – en kæmpestore lege- og forlystelsesparker i skoven. Her kan familien boltre sig sammen hele dagen – i trækronerne, i skovbunden og under jorden i sikre og smukke rammer.

Her er masser af plads, frisk luft, højt til himlen og fuglefløjt!

Trætoplegehuse, rutsjebaner og hængebroer i over 10 meters højde! 

Har du nogensinde leget helt oppe i trækronerne? Rutsjet ned i fuld fart? Løbet fra træ til træ i sjove hængebroer? Prøv det i WOW PARK, som er fyldt med leg og spænding i højden!

Hoppenet i træerne, sjove svævebaner og vilde kæmpeslynger

Hop løs blandt kæmpebolde i et af de store net højt oppe i træerne, giv den gas i en af de mange svævebaner – og tag en slynge-battle med mor eller far i kæmpeslyngerne!

Underjordiske huler og store labyrinter

I WOW PARK kan du kravle på eventyr under jorden i de snoede gange og finde små legehuler. Når du kommer ud i lyset igen, kan du og din familie se om I kan til at finde vej gennem smukke pilelabyrinter og den kryptiske kæmpelabyrint.

Lege, konkurrencer og spil

Vind kampen med mor og far i en af WOW PARKS mange battle-fields. I kan spille fodboldpool, gå på line, spille gamle vikingespil og hygge jer i vores legeområde for de mindste.

Søde klappegeder

Læg vejen forbi de søde klappegeder og hils på gamle Villy, frække Frida og lille Mads. Gederne er tamme, og de er vilde med at få lidt græs serveret fra din hånd!

Håndværk og krea-workshops

Byg løs og skab finurlige figurer sammen! Fold kreativiteten ud i WOW PARKs Byg&Krea værksted med værktøj, træ, lim og sjove materialer.

Lækkert spisested, picnic, grill og bålhygge

Når sulten – eller lækkersulten – melder sig, kan I besøge det finurlige og børnevenlige spisested Skovcaféen Skjern. I kan også lave en hyggelig picnic i skoven blandt alle aktiviteterne eller grille jeres medbragte mad. Ved bålstederne kan I hygge jer med popcorn, skumfiduser og snobrød – eller tage et hvil med mor eller far i en af de mange hængekøjer.

En fantastisk dag til en god pris

Vi har masser af plads på de store udendørs arealer, så der er mulighed for god afstand til de andre gæster.

Når først entréen er betalt, er aktiviteterne i WOW PARK gratis – også parkeringen. I kan derfor få en fantastisk dag for hele familien til en god pris – og vælger I at købe et årskort, bliver prisen selvfølgelig endnu mere fordelagtig.

Glæd jer til en sjov dag med masser af fart, bevægelse, hygge og natur – sammen – både store og små!

GIGANTEN – Skandinaviens højeste fritfalds-rutsjetårn åbnede i maj 2023 i WOW PARK Billund. Køb årskort og få adgang til begge parker.

Få 25 % på entrébilletten på op til 8 personer, købt i indgangen, ved fremvisning af DCU-medlemskort. Rabatten gælder i 2024 og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.

Læs mere om WOW PARK her

Vi ses!

Billede af børn i hoppenet
Foto: WOW PARK

 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her