Gode råd og ideer

Camping Fritid på nettet

Posted by Poul Harkjær, 03/22/2016 - 08:17

Indtil nu har vi som medlem haft muligheden for at læse Camping Fritid på nettet. Det ser ud som om den mulighed er forsvundet! Nu kan det jo være en fejl i justeringen af den nye hjemmeside.
Mit forslag vil være at man først og fremmest får genopbygget muligheden for at læse bladet på nettet, og at man samtidig giver mulighed for at man fravælger papirudgaven. Blank papir giver et flot udseende på bladet, men det forurener altså vores jord frygtelig meget.
Jeg er klar over at mange gerne vil have bladet med på camping og sidde og studere det i ro og mag.
Nu er det sådan at mange ikke tænker så meget på miljøet, at de gider at fravælge papir udgaven. Mit forslag går derfor på at man på dit DCU, skal tilvælge en papirudgave.
På den måde kan DCU være med til at forbedre sit image som en ansvarsfuld forening

Forslaget er sendt til redaktionen

Posted by Unknown Unknown, 04/03/2016 - 09:27

Ja Men så ser det jo ud til at være en alvorlig sag, Hvor hele kredsbestyrelse og hovedbestyrelse skal udskiftes eller fortælles " hvor David købte øllet"

Jeg troede man havde en direktion/formandsskab til at få det daglige arbejde til glide. Med andre ord Bjarne Jensen og de andre er kun kransekagefigurer

Posted by Flemming Udbjørg, 04/02/2016 - 17:20

Da beslutningen er truffet af de politisk valgte campister i DCUs øverste ledelse, så er vejen jo at påvirke denne ledelse, og få dem til at ændre opfattelse - hvis altså det lykkes.

Såeh.....løsningen ligger jo lige for; I må til at gå til kredsmøder og være med til at drøfte det, som kredsformændene skal tage med til hovedbestyrelsen!!

Demokratiet virker jo - det er vore egne repræsentanter, som har truffet beslutningen!!

Hvis du ikke føler dig hørt i den sammenhæng, kan det jo hænge sammen med, at du slet ikke deltager i kredsarbejdet :-)

Posted by Unknown Unknown, 04/02/2016 - 15:34

Jeg er en af mange der ikke kan læse reklamer og tidsskrifter der er fremstillet på en måde, at det giver en allergisk reaktion, når jeg forsøger at læse blade ved at have den i hånden.
Jeg synes DCU bør geninføre netudgaven, så os der har allergi også har en chance for at læse bladet i sit hele, og ikke nøjes med at læse 1-2 sider før allergien viser sig.
Jeg vil da også gerne kunne læse bladet, når vi er på farten - så håber redaktionen læser dette og overvejer endnu en gang at lægge bladet på nettet.

Posted by Unknown Unknown, 03/23/2016 - 13:15

Beklager Jan
Så ikke dit navn på første indlæg, men kun det sidste, og for mig er fravælge/tilvælge i denne sammenhæng nogenlunde ens.
Tror det for nye medlemmer er fuldstændigt ligegyldigt, hvilket også for gamle må være det hvis der skal fortages et objektivt valg, (vil /vil Ikke)
Håber ikke du optager dette for ordkløveri, og stopper gerne yderligere.

Posted by Jan Nielsen, 03/23/2016 - 11:05

Kjeld L. Kristensen. Som jeg skriver i mit første indlæg, så synes jeg det er et rigtig godt forslag. Men skal der ændres på noget, så kan det da ikke være meningen at man skal framelde noget som man i forvejen er tilmeldt. Den rigtige måde på det må da være at man framelder sig papirudgaven, hvis men ikke længere ønsker, at modtage den af den ene eller anden grund.
Du har din grund til at fravælge og det er du garanteret ikke ene om, ligesom jeg har min grund til, at ville beholde det jeg har.
Min pointe er bare at, hvis du ikke længere ønsker det du får, så skal du framelde det. Det kan da ikke være mig, som skal tilmelde noget jeg allerede får.
Nu skal dette ikke udvikle sig til en gang ordkløveri, som det i den grad foregår på et andet forum, hvor det oftest kun drejer sig om at få det sidste ord, så jeg tror jeg stopper her.

God påske
Vh
Jan Nielsen

Posted by Unknown Unknown, 03/23/2016 - 10:43

Jan Nielsen
Som jeg læser Poul Harkj. indlæg opfordrer han ikke til at droppe papirudgaven men tilvælge,
Om man så skal tilvælge papir eller fravælge kommer jo næsten ud på det samme.

Jeg har i en anden tråd givet udtryk for at bladet for os er uinteressant. Det gennembladres på vej fra postkasse til papirindsamlingsbøtten, men det hænder da også, at det også kommer med ind
Om jeg er alene med denne betragtning er for så vidt ligegyldigt, men jeg kan da sagtens som foreslået her gå ind for tilvalg eller fravalg.af papirudgaven. Dette kan vel ingen Demokratisk eller udemokratisk have noget i mod, og det vil jo da spare trykke- og distributionsomkostningerne. som i stedet bliver til en indtægt

For Annoncørerne er antallet af læsere jo vigtigt, men også for disse er der jo ingen forskel om man siger at så og så mange får tilsendt et blad eller om det samlede antal læsere består af både papir og netudgaver.
Ja man kan vel endda overfor disse opgive hvor mange som har været inde at læse, medens ingen vel kan sige noget om de som udøver min adfærd

Posted by Jan Nielsen, 03/23/2016 - 09:59

Nu skal du lige passe på, du ikke kommer til at træde nogen over tæerne Poul Harkj, sådan fungerer demokratiet jo.
Jeg har enkelte gange læst bladet på nettet, men ellers tilhører jeg den gruppe, du forsøger at afskære muligheden for at læse bladet.
Men brug endelig din demokratiske ret- og forsøg at ændre tingene. God kamp...... ;-)

Vh
Jan Nielsen

Posted by Poul Harkjær, 03/23/2016 - 09:22

Jeg har fået svar fra DCU

At bladet skal være til alle i en papirudgave, er en politisk beslutning. Altså et fodarbejde for os alle ude i Kredsene. Men når jeg kigger på aldersspredningen i kredsbestyrelserne, tror jeg godt nok det er op ad bakke for miljøet.

Med hensyn til at gøre bladet læsbart på nettet for medlemmer, arbejdes der på det.

Posted by Niels Lodberg Pedersen, 03/23/2016 - 06:49

år man er ude på en længere tur - det er vi mindst et par gange om året - er det rart at kunne læse sidste nye medlemsblad på nettet, men det synes DCU åbenbart ikke, at vi skal. Det må da være en opfordring til at blive hjemme. Jeg tror at vi blæser på DCU og tager af sted alligevel.

Mvh.
Niels

Posted by Jørgen Haugaard, 03/22/2016 - 22:07

Jeg blev også skuffet da jeg læste DCU's beslutning om at droppe Camping og Fritid på nettet. Jeg har ofte brugt databasen med gamle numre til inspiration. Jeg savner en begrundelse for beslutningen. Jeg er iøvrigt helt enig med Poul. Tilbage med den digitale version og lad os få muligheden for at fravælge papirudgaven.

Posted by Ole Bisgaard, 03/22/2016 - 19:41

Jeg synes det er et stort tilbageskridt for en medlemorganisation som DCU - som medlem skal man naturligvis have adgang til medlemsbladet digitalt! Vi er i det herrens år 2016 - og alt foregår digitalt!

DCU -ledelsen - taler for at foreningen skal have flere yngre ind i kredsen og så tager ledelsen en strategisk beslutning, der leder væk fra sin nye målgruppe - ledelsen har selvfølgelig en god forklaring, som jo kunne offentliggøres på hjemmesident?

En forklaring på en sådan strategisk fejl kan være ønske fra annoncørerne og det må veje stærkt grundet den store økonomiske støtte fra denne kreds.

Men indtil DCU-ledelsen offentliggør en årsagforklaring kan vi jo vælge at tro på flere årsager!

Så vi må vente?

mvh
ob

Posted by Jan Nielsen, 03/22/2016 - 11:13

Synes det er et rigtig godt forslag, men..... vi skal da ikke til vælge noget vi har i forvejen, men fravælge hvis vi ikke ønsker papirudgaven.

Vh
Jan Nielsen

Image
DCU medlemskab collage

Join DCU

Cheap holidays in Denmark with DCU Deal

The DCU deal offers the following advantages:

  • 30% discount on the price per person
  • Children up to 12 years - free of charge
  • Reduced price for young people (12 and 17 years)
  • Dogs – free of charge
  • Free wifi

 

DCU-Deal: 470,- DKK 

Sign up