Få 15% rabat hos Segway Tours Copenhagen

Segway Tours Copenhagen - 15 %

Medlemsfordel

Oplev København med Segway Tours Copenhagen - Der venter dig en oplevelse der vil overstige dine største forventninger.

Brug gerne 50 sekunder og se vores video - SÅ SMUK er København fra en Segway

At køre Segway er nemt at lære - alle kan være med. Efter introduktion og sikker optræning drager vi sammen på Segway eventyr i København.

Vores nye og stilfulde Casco hjelme har indbyggede højtalere med Hi-Fi lydkvalitet. Dermed kan vores Segway guider dele ud af de mange sjove, skæve og underholdende historier der er at fortælle om København.

Vi har kørt Segway ture i København siden 2008. Mere end 1.200 tilfredse kunder har givet os 5 stjerner og bedømmelsen "Excellent" på Tripadvisor. I 2013 blev vores Segway Sightseeing Tur kåret som Verdens bedste Segway tur af Segway Nordic.

Sådan opnår du rabatten

Klik ind på Segway Tours hjemmeside på dette link:

Klik her

Vælg den tur du ønsker. ( bemærk at nogle ture køres med engelsktalende guide og andre med dansktalende guide - dette fremgår af beskrivelsen af Segway turene )

Reserver din Segway tur ved at ringe til Segway Tours Copenhagen på +45 2228 2400 - oplys at du er medlem af DCU. Informer derefter om ønsket dato, ønsket Segway tur, antal deltagere samt dit DCU medlemsnummer.

Umiddelbart efter reservationen modtager du en bekræftelse på Segway turen. Minimum alder for Segway ture i København er 10 år

Segway Tours, København

Nikolaj Plads 34

1067 København

www.copenhagensegway.dk

 

 

Info

15 % rabat på guidede ture