Easy Camp, telte, soveposer, campingudstyr Easy Camp har forskellige festivaltelte med sjove print. Foto: Easy Camp
Telte

Festivaltid med Easy Camp-udstyr

Musik, fest og sjov... Ja, det er festivaltid! Og Easy Camp har alt, hvad du behøver til friluftslivet, bl.a. en hel kollektion af hurtigt rejste funky Carnival-telte.
Annonce

Carnival-teltene er letgenkendelige på deres livlige farver, stil og humor. Carnival-teltene er rettet mod unge mennesker, som kaster sig ud i udendørslivet på festivaler og weekendsjov med vennerne. Det vigtige er, at teltene skal være nemme at bruge, så tiden kan bruges på at have det sjovt, mens andre stadig er i gang med at rejse deres telt. Og det friske design sikrer privatliv og beskyttelse med stil – og gode, budgetvenlige priser.
 
De populære Images-telte har bløde linjer og fordelen ved en enkelt stang. Fototrykkene Image Bottle, Crime Scene, Man og People fanger fortsat opmærksomheden på en sjov måde. De nye topersoners telte supplerer de tre Funster pop-up telte, som kan rejses på få sekunder, og Antic pop-up teltet og tipierne til fire personer, fås i to flotte tribal-tryk.
 
Det sjove og praktiske element går igen i soveposeserien med Image Coat – en alsidig sovepose, der kan omdannes til en lun jakke, når det bliver køligt på festivalen eller campingturen. De friske Crime Scene og X-ray-fototryk giver soveposeserien karakter, mens lynlåse og snore sikrer Image Coat-brugeren mod kulde, når den laves om til en sovepose.
 
Indbydende overdækninger i varme farver går igen i Coast, Ocean og Beach, som skiller sig ud fra mængden. Coast, der har form som en stor paraply med sider og aftagelig bund, er nem at bære og hurtig at åbne. En overdækning, der kan rejses på få sekunder og flyttes nemt efter behov. Pop-up-teltene Ocean og Beach med glasfiberstænger er enkle overdækninger med høje kanter, der giver god beskyttelse uden at begrænse udsynet.
 
Et bredt udvalg af campingudstyr, herunder selvoppustelige liggeunderlag, luftmadrasser og rygsække, klarer ethvert behov, så alle kan få en god oplevelse.
 
Yderligere oplysninger om Easy Camp-produkter samt nærmeste forhandler kan findes på easycamp.com

Easy Camp Antic Tribal Colour Antic Tribal Colour Foto: Easy Camp
Easy Camp Beach-telt Beach Foto: Easy Camp
Easy Camp Coast Coast Foto: Easy Camp
Easy Camp Mosaic Blue Mosaic Blue Foto: Easy Camp
Easy Camp Crime Scene Crime Scene Foto: Easy Camp
Easy Camp Image People Image People Foto: Easy Camp
Easy Camp Ocean Ocean Foto: Easy Camp
Easy Camp Tipi Tribal Tipi Tribal Foto: Easy Camp