dwt, Luna Air, luftfortelt, fortelt, autocampertelt Luna Air-luftforteltet er nemt at stille op og tage ned, hvilket er praktisk for autocamperfolket. Foto: dwt-Zelte
Fortelte

Praktisk luftfortelt fra dwt til din autocamper

Dwt lancerer Luna Air-forteltet til hurtig og nem opsætning på din autocamper.
Annonce

Mobilitet og fleksibilitet er to centrale kriterier for autocampister. Derfor er der ved valg af fortelt oftest fokus på hurtig og nem opsætning og nedtagning. Set i lyset af køretøjets maksimale nyttelast er en lav vægt et lige så vigtigt punkt. Luna Air fra dwt-Zelte opfylder alle disse forudsætninger: Luftslanger erstatter de almindelige stænger og giver en vægtfordel. Og en enkelt person kan sætte teltet op på få minutter, og skal kun bruge en smule kræfter til den medfølgende luftpumpe. Opsætningsvideoen viser, hvor hurtigt det går

20 procent rabat
Ud over de nævnte egenskaber har dwt endnu et argument, der taler for Luna Air: Det fritstående campertelt er en del af sortimentet ”dwt easy” og fås med en rabat på 20 procent. Easy-modellerne har fuldt grundudstyr og tilbyder et exceptionelt forhold mellem pris og ydelse i bedste dwt-kvalitet. Derved henvender producenten sig helt målrettet til prisbevidste kunder, der søger et telt med alt det vigtige inden for udstyr.

Mere plads samt isyet teltbund øger komforten
Luna Air har som standard en isyet teltbund. Den øger komforten og forhindrer fugt fra jorden samt insekter i at trænge ind i teltet. Samtidig er Luna Air meget lettere at holde rent – en fordel især ved dårligt vejr.

dwt, Luna Air, luftfortelt, fortelt, autocampertelt
Foto: dwt-Zelte


Forstykket på Luna Air har som standard et vindue af transparent folie med gardiner, og indgangsdøren kan rulles til side. For at luften i teltet kan opnå god cirkulation er hver af sidestykkerne ligeledes udstyret med et udluftningsvindue med netindsatser. På højre sidestykke kan den forreste halvdel rulles helt til side. Venstre sidestykke er fastsyet, vinduesafdækningen på udluftningsvinduet kan efter eget valg enten rulles halvt eller helt op. Bagstykket kan åbnes i siden i to bredder.

Tre luftkamre rejser Luna Air, alustænger spænder telttaget ud. En lang række opspændingsmuligheder med line og barduner giver stabilitet, så teltet også ind imellem kan blive stående alene på pladsen uden køretøj. Der medfølger teltdug og bund, tagstænger, opspændingsmateriale, dobbeltvirkende pumpe og en transporttaske. Som praktisk tilbehør findes der f.eks. et sovetelt, som dwt tilbyder for 585 kr.

dwt, Luna Air, luftfortelt, fortelt, autocampertelt
Foto: dwt-Zelte
Fakta

Luna Air fås i målene 350 x 250 centimeter til 5.230 kr. inkl. rabat.

Teltene egner sig til alle autocampere med en døroverkant på 210 centimeter og samlet køretøjshøjde på ca. 180 til 250 centimeter.