Børn der leger med store farverige balloner

Medlemsfordel

WOW PARK - Billund og Skjern

Få 25 % rabat på entrébilletten på op til 8 personer

Adresse
WOW PARK
Billund
Havremarken 15
7190 Billund

Skjern
Løvstrupvej 1
6900 Skjern
Info
25 % på entrébilletter
Annonce

To parker – besøg os i Billund og Skjern

WOW PARK

De to vildeste lege- og forlystelsesparker i skoven

Her kan familien boltre sig sammen hele dagen – i trækronerne, i skovbunden og under jorden i sikre og smukke rammer. Her er masser af plads, frisk luft, højt til himlen og fuglefløjt.

Har du nogensinde leget helt oppe i trækronerne? Rutsjet ned i fuld fart? Løbet fra træ til træ i sjove hængebroer i over 10 meters højde? Prøv det i WOW PARK, som er fyldt med leg og spænding i højden.

Hop løs blandt kæmpebolde i et af de store net højt oppe i træerne, giv den gas i en af de mange svævebaner – og tag en slynge-battle med mor eller far i kæmpeslyngerne. 

I WOW PARK kan du kravle på eventyr under jorden i de snoede gange og finde små legehuler. Når du kommer ud i lyset igen, kan du og din familie se om I kan til at finde vej gennem smukke pilelabyrinter og den kryptiske kæmpelabyrint.

Vind kampen med mor og far i en af WOW PARKS mange battle-fields. I kan spille fodboldpool, gå på line, spille gamle vikingespil og hygge jer i vores legeområde for de mindste.

I kan også lægge vejen forbi de søde klappegeder og hils på gamle Villy, frække Frida og lille Mads. Gederne er tamme, og de er vilde med at få lidt græs serveret fra din hånd.

Byg løs og skab finurlige figurer sammen. Fold kreativiteten ud i WOW PARKs Byg&Krea værksted med værktøj, træ, lim og sjove materialer.

Når sulten – eller lækkersulten – melder sig, kan I besøge det finurlige og børnevenlige spisested Madladen i Billund eller Skovcaféen i Skjern. I kan også lave en hyggelig picnic i skoven blandt alle aktiviteterne eller grille jeres medbragte mad. Ved bålstederne kan I hygge jer med popcorn, skumfiduser og snobrød – eller tage et hvil med mor eller far i en af de mange hængekøjer.

Når først entreen er betalt, er aktiviteterne i WOW PARK gratis – også parkeringen. I kan derfor få en fantastisk dag for hele familien til en god pris – og vælger I at købe et årskort, bliver prisen selvfølgelig endnu bedre.

Glæd jer til en sjov dag med masser af fart, bevægelse, hygge og natur – sammen – både store og små.

Få 25 % på entrébilletten, købt i indgangen, ved fremvisning af DCU-medlemskort. Rabatten gælder i 2022 og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. 

Læs mere om WOW PARK her

 

Familie popper popcorn